Aktywne Wpisy
#slubodpierwszegowejrzenia współczuję dla laweciarza. Zdradził jak paskudny ma charakter Kaja. Poza kamerami musi pokazywać jej prawdziwy wstrętny charakter, pokazuje swoje prawdziwe oblicze. Jedziecie po laweciarzu ale gdybyśmy sie dowiedzieli jaka jest kaja naprawdę to wszystkim by rura zmiękła

lew3k +11
#slubodpierwszegowejrzenia w jaki sposób InPost mógł wiedzieć co jest montowane? Przecież tych odcinków nie oglądał na bieżąco.

@ChickenDriver2: zależy od sytuacji, ale jak masz parę która ma po te już liczmy 5k na rękę to żyją normalnie, a jak jeszcze np olaboga dostali mieszkanie po kimś tam to żyją nawet spoko - na tym portalu zawsze jest założenie singla, z wynajmem/kredytem - ja wiem że takich jest najwięcej ale o miejsca pracy rywalizuje się też z takimi jak opisałem.
Życie jest wtedy, gdy ok 1/3 wypłaty idzie systematycznie na górkę, oszczędności są na tyle spore,
W twoim wypadku jest to obecnie 0 k netto miesięcznie, więc ostrożnie z kpieniem z cudzej sytuacji majątkowej.
Przecież 1/3 wypadałoby odłożyć, na poduszkę a potem na długi termin to zostaje
7k.
Kredyt 3,5k
@ChickenDriver2: mąż programista zazwyczaj
@kjungst: bo na pewno za te 2k więcej to by się w dzieci ładował xd
A żyje się normalnie, tylko tak dość skromnie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°). Mam już obecnie trochę wiecej, ale wciąż żyje jakbym zarabiał minimalną, a resztę odkładam więc możesz zadawać pytania.