Wpis z mikrobloga

Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dyskusja o tym, że Robert Makłowicz prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny jak w mediach - jakie macie prywatne doświadczenia z polskimi celebrytami? xD U mnie tak:
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok, bo prywatnie on zachowuje całkowicie inaczej niż w TV, jest kompletnie inny niż można sobie wyobrażać, zero gwiazdorzenia, ignorancji. Spoko gość, czego bym nie napisał po samej obecności w mediach
3) Halina Młynkowa - spotkana na lotnisku. Dziwna kobieta xD
4) Filip Chajzer - to dokładnie taki dupek, jak to można sobie wyobrażać. Zdarzyło mi się być parę lat temu na SORze ortopedycznym w pewnej klinice w Warszawie. W którymś moment wbił FIlip Chajzer ze zwichniętą nogą i dwuosobową asystą. Po zarejestrowaniu się kiedy dowiedział się że ma usiąść i czekać z innymi pacjentami na lekarza zaczął wykrzykiwać do pielęgniarki, czy ona wie, kim on jest i że on nie może czekać. Naprawdę, tak skrajnie sterotypowo i krindżowo xD Pielęgniarka była nieugięta i kazała mu czekać. On dalej coś tam pokrzykiwał, że chce rozmawiać z jej przełożonym. W końcu usiadł w kolejce, posiedział 10 minut i oburzony wykuśtykał bez słowa. Dlatego w obliczu wszystkich innych rewelacji na jego temat nie byłem ani trochę zdziwiony.
#polska #pytanie #celebryci
Lolenson1888 - Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dys...

źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81

Pobierz
  • 515
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lolenson1888: Mój Ojczulek opowiadał, że miał okazję poznać Bohdana Smolenia w latach 90. Bardzo sympatyczny człowiek. W barze szukał kompana do gry w bilard. Zgłosił się mój staruszek. Mówił że sympatyczny gość no i widząc że staruszek wtedy jeszcze młody sam stawiał p--o mówiąc "ja mam wystarczająco i trzeba się dzielić"
  • Odpowiedz
@WWAldas: zdażyło mi się pogadać trochę z eldo przy jakiejś sesji zdjęciowej. Spoko gość, strasznie wycofany, mało pewny i skromny. Typ autystyka
  • Odpowiedz
Kuba Wojewódzki - na prośbę o zdjęcie albo przybicie piątki kazał mi s--------ć.

@Casuperu: tymi słowami? Bo dosłownie wszyscy inni w tym wątku, którzy go spotkało, mają całkowicie odmienne wspomnienia ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
Michał Rachoń. Po prostu kretyn, z rodzaju takich, co zastanawiasz się, jak dożyli dorosłości.
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: my jakieś 15 lat temu lecieliśmy zorganizowaną wycieczką na srilanke. Zdajemy bagaże w kolejce i słyszymy rozmowy ludzi, łojezu Jerzy Kryszak z nami leci na wakacje, ale będzie smiechawa Halinka. Potem na wycieczkach z biurem, wszyscy komentowali “ale krysztak to buc jest, nawet żartu nie powiedział” xD może i trochę rozumiem jego frustrację. A i całe wakacje chodził w drewniakach
  • Odpowiedz
za duzo komentarzy, mój się nie przeciśnie daleko, ale m.in.
spotkałem na "okęciu" Olę Szwed. Gapiłem na nią, bo uznałem, ze sie znamy, gapiłem na nią aż pomachała, przyszla i pogadala. Wypytywałem z ktorej klasy LO w Jaśle jest.

Wpadłem na tego typa z w Pustyni i w puszczy, jechał bordową astrą I (rok 2012), w------m sie mu na pasach, podbilem zeby przeprosic, mowie "o jezu Staś, sorry".

W Bonarce w Krk wpadłem na
  • Odpowiedz
@Kolarzino: W sumie poznałem kilku sportowców i oni są zawsze sympatyczni i normalni. Może tu o to chodzi, że ciężko pracują na sukces i inaczej do tego podchodzą? Nie muszą nikomu nic udowadniać. To samo dotyczy wielu znanych aktorów (tych dobrych, którzy pracowali na swoje role a nie na sławę) w przeciwieństwie do ludzi, którzy są znani bo ich wykreowano (jak Chajzer). Coś w tym musi być.
  • Odpowiedz
trzeba byc przyglupem, zeby interesowac sie zyciem osob z gowno portali, gazet i telewizji :) znajdz sobie hobby i zajmij sie swoim zyciem, jest duzo fajniejsze. Polecam
  • Odpowiedz
  • 0
@wrth o ciekawe, kilka dni temu obsługiwałem z nią spotkanie, z pracy znam ją kilka lat, bardzo sympatyczna. W grudniu spotkamy się ponownie.
  • Odpowiedz