Aktywne Wpisy

✨️ Jak zrozumieć plany kobiety na przyszłość? Ⓘ
Jak rozumieć słowa kobiety - "może za kilka miesięcy spróbujemy ponownie". ?
Ja mam 36 lat, ona 33. Byliśmy ze sobą prawie rok czasu, jednak postanowiła zakończyć naszą relację na chwilę obecną. Motywowała to innymi pragnieniami, innymi celami natomiast nie zamknęła furtki ostatecznie. Mamy normalny kontakt, czy to telefoniczny czy sms, spotykamy się czasem na mieście. Nie zamknęła furtki całkowicie natomiast ciągle podkreśla na chwilę
Jak rozumieć słowa kobiety - "może za kilka miesięcy spróbujemy ponownie". ?
Ja mam 36 lat, ona 33. Byliśmy ze sobą prawie rok czasu, jednak postanowiła zakończyć naszą relację na chwilę obecną. Motywowała to innymi pragnieniami, innymi celami natomiast nie zamknęła furtki ostatecznie. Mamy normalny kontakt, czy to telefoniczny czy sms, spotykamy się czasem na mieście. Nie zamknęła furtki całkowicie natomiast ciągle podkreśla na chwilę
p0melo +6
Dlaczego ceny klitek w miastach kosztują 1 milion zł? Bo młode pokolnie mężczyzn to pisdy w rurkach. Pracują przed komputerkiem, w klimatyzowanych biurowcach, w swoich łbach wydumali sobie że są przedsiębiorcami na B2B, szanowanymi programistami, biznesmenami itd.
Co z tego że taki przysłowiowy Matuszek pracuje za 20k jako programista kiedy przyzwoita klitka to koszt 1,5 milona złotych? Mimo dużych zarobków nie stać ich na mieszkanie.
Ceny mieszkań są wysokie bo mamy pisdowate
Co z tego że taki przysłowiowy Matuszek pracuje za 20k jako programista kiedy przyzwoita klitka to koszt 1,5 milona złotych? Mimo dużych zarobków nie stać ich na mieszkanie.
Ceny mieszkań są wysokie bo mamy pisdowate
źródło: 20251014
Pobierz

1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok, bo prywatnie on zachowuje całkowicie inaczej niż w TV, jest kompletnie inny niż można sobie wyobrażać, zero gwiazdorzenia, ignorancji. Spoko gość, czego bym nie napisał po samej obecności w mediach
3) Halina Młynkowa - spotkana na lotnisku. Dziwna kobieta xD
4) Filip Chajzer - to dokładnie taki dupek, jak to można sobie wyobrażać. Zdarzyło mi się być parę lat temu na SORze ortopedycznym w pewnej klinice w Warszawie. W którymś moment wbił FIlip Chajzer ze zwichniętą nogą i dwuosobową asystą. Po zarejestrowaniu się kiedy dowiedział się że ma usiąść i czekać z innymi pacjentami na lekarza zaczął wykrzykiwać do pielęgniarki, czy ona wie, kim on jest i że on nie może czekać. Naprawdę, tak skrajnie sterotypowo i krindżowo xD Pielęgniarka była nieugięta i kazała mu czekać. On dalej coś tam pokrzykiwał, że chce rozmawiać z jej przełożonym. W końcu usiadł w kolejce, posiedział 10 minut i oburzony wykuśtykał bez słowa. Dlatego w obliczu wszystkich innych rewelacji na jego temat nie byłem ani trochę zdziwiony.
#polska #pytanie #celebryci
źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81
Pobierz@landu: kto to? Bo nawet google ma wątpliwości
@Casuperu: tymi słowami? Bo dosłownie wszyscy inni w tym wątku, którzy go spotkało, mają całkowicie odmienne wspomnienia ¯\(ツ)/¯
spotkałem na "okęciu" Olę Szwed. Gapiłem na nią, bo uznałem, ze sie znamy, gapiłem na nią aż pomachała, przyszla i pogadala. Wypytywałem z ktorej klasy LO w Jaśle jest.
Wpadłem na tego typa z w Pustyni i w puszczy, jechał bordową astrą I (rok 2012), w------m sie mu na pasach, podbilem zeby przeprosic, mowie "o jezu Staś, sorry".
W Bonarce w Krk wpadłem na