Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dyskusja o tym, że Robert Makłowicz prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny jak w mediach - jakie macie prywatne doświadczenia z polskimi celebrytami? xD U mnie tak: 1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet 2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok, bo prywatnie on zachowuje całkowicie inaczej niż w TV, jest kompletnie inny niż można sobie wyobrażać, zero gwiazdorzenia, ignorancji. Spoko gość, czego bym nie napisał po samej obecności w mediach 3) Halina Młynkowa - spotkana na lotnisku. Dziwna kobieta xD 4) Filip Chajzer - to dokładnie taki dupek, jak to można sobie wyobrażać. Zdarzyło mi się być parę lat temu na SORze ortopedycznym w pewnej klinice w Warszawie. W którymś moment wbił FIlip Chajzer ze zwichniętą nogą i dwuosobową asystą. Po zarejestrowaniu się kiedy dowiedział się że ma usiąść i czekać z innymi pacjentami na lekarza zaczął wykrzykiwać do pielęgniarki, czy ona wie, kim on jest i że on nie może czekać. Naprawdę, tak skrajnie sterotypowo i krindżowo xD Pielęgniarka była nieugięta i kazała mu czekać. On dalej coś tam pokrzykiwał, że chce rozmawiać z jej przełożonym. W końcu usiadł w kolejce, posiedział 10 minut i oburzony wykuśtykał bez słowa. Dlatego w obliczu wszystkich innych rewelacji na jego temat nie byłem ani trochę zdziwiony. #polska #pytanie #celebryci
Walaszek i Połeć - ogólnie spoko w porządku, ale p----y niesamowite, szczególnie jak już popiją, o-----------e głupot po całości. To co czasem dzieje się w wywiadach np. to nie rola, oni tak się zachowują.
@Radus: obejrzałem trochę wywiadów z jednym i drugim i ciężko było się oprzeć wrażeniu, że oni dosłownie są postaciami ze swojej twórczości
widzę, że obrał kierunek AI tech brosa, nawet napisał na ten temat książkę, a dodatkowo próbuje zaistnieć w showbiznesie
@TibetanPlato: ale wiesz, że gość na studiach tworzył muzykę, potem fotografował, robił klipy I filmy na długo zanim wydał kwantechizm i Są to jego pasje?
Np Okładka książki figurskiego Czy plakaty promujące audycję Desperanos W antyradio to jego dzieła I wątpię czy robił to dla poklasku xD
z takich mordek z którymi miałem styczność ale źle wspominam to Tadek Zieliński z Hypera, taki typowy pasywno-agresywny sojboj.
@loczyn: jakoś mnie nie dziwi. Po dziś dzień ma taki Vibe cwaniaczka na jednego strzała. Temu przy takim wonziu to on azaż tak nie gwiazdorzy jak przy swoich kolegach bliższych.
Ale lubiłem to ich review territory czasem obejrzeć.
Katarzyna Kołeczek - była prowadzącą programu, w którym brałem udział razem z Marceliną Zawadzką. Kasia niesamowicie kontaktowa, uprzejma i przyjazna. Ma taki rodzinny vibe. Raz podwiozła mnie z planu programu do hotelu. Choć nie pamiętam okoliczności. Parę lat temu nawet podpytywałem ją, jakie są dobre lokalizacje do zamieszkania w Warszawie i poszło tak dobrze, że zamieszkałem w Krakowie. :D
Robienie sobie zdjęcie z Małgorzatą Ostrowską po koncercie miło wspominam. Jeszcze jak swoje
@Lolenson1888 Sebastian Fabijański - gwiazdorek, kiedyś wpadłem do koleżanki do pracy w restauracji/pensjonacie tylnym wejściem od ogródka, siedział Fabijański z moim kolegą (synem właścicieli) rzuciłem "siema x czy y jest na sali czy na pokojach", dostałem odpowiedź i szedłem dalej, a Sebuś patrzył na mnie jakby mnie chciał z-----ć, bo nie podskoczyłem na jego widok i nie podszedłem po autograf
@Pobsky8: Kiedyś na lokalny serwer CS 1.6 wbił kuben. Złote czasy, kiedy razem z TaZem, Loordem, NEO i LUq roznosili wszystkich. Miał staty 13-0 na inferno. W-------m mu heada z famasa na burst fire przez wentylator, spłakał się na czacie, że cziterzy tu biegają i wyszedł xD
-Artur Barciś super ciepły gość -Ten Typ Mes, kiedyś sikał pisuar obok xd, niezbyt miły -Dave z Ameryki, troszkę gburowaty, podchodzi z wyższością nawet jak stawiasz mu p--o -Dawid Myśliwiec bardzo błyskotliwy i miły
@marv0oo: Gdzie bryluje? Przecież lewica też go nie trawi. To że prawica wszystkich na lewo od nich wrzuca do jednego wora o nazwie "lewactwo" to problem prawicy że ma tak skrzywione postrzeganie świata.
Litza - miałem wtedy może z 8 lat, było to jeszcze jak grał z Arką Noego. Mój tatko obstawiał imprezę jako strażak, przed koncertem Litza siedział z nami w wozie strażackim i rozmawiał z rodzicami, potem dał nam autograf. Byłem małym szczylem i bałem się odezwać, ale pamiętam, że był bardzo otwarty i rozmawiał jak normalny człowiek bez gwiazdorzenia. I jeszcze kiedyś widziałem Stonogę w urzędzie xD nie kazał w---------ć za bramę,
@Mikka: za to problemem lewicy jest to, że jak ktoś im nagle przestaje pasować do obrazka to się go wypierają i zaprzeczają jego lewicowości xD Obrzucenie owsianką wozu Republiki to wielki przejaw prawicowości, nie ma co xD
Michalczewski, bokser. Miałem wątpliwą przyjemność grać z nim w pokera. Przyjechał na jakiś turniej bokserski i po turnieju pojechaliśmy do znajomego organizatora na partie pokera. Był wtedy z żoną, jakaś blondynka. Dla niego normalne było, by ją zawołać od k---w bo się alko skończyło i ma mu dolac. Szkoda słów by opisać coś tam sie działo. Dwa dni siedziałem z nim razem. Szkoda tylko żony, bo to akurat najłagodniejsze co ja tam
@Lolenson1888 Jakub Błaszczykowski to mega spoko gość i taki swój chłop co nie patrzy z góry. obsługiwałem kadrę w hotelu jako kelner i byłem z nimi całe zgrupowanie. Joanna Bartel(żona bercika) świetna jest często w sklepie się spotykaliśmy
W zatłoczonej knajpie w górach do taty, siostry i mojego kuzyna podszedł Daniel Olbrychski i zapytał się czy może się dosiąść bo akurat wolne miejsce było przy stoliku. Zgodzili się, więc się dosiadł. Posiedzieli pogadali, a na koniec w podzięce za wszystkich zapłacił xD
Zaś mój kumpel lejący wahe na stacji miło wspomina Bogusia LInde, bo pogadał z nim, i zostawił mu dobrego tipa. W sumie największego jakiego dostał wtedy pracując tam
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok, bo prywatnie on zachowuje całkowicie inaczej niż w TV, jest kompletnie inny niż można sobie wyobrażać, zero gwiazdorzenia, ignorancji. Spoko gość, czego bym nie napisał po samej obecności w mediach
3) Halina Młynkowa - spotkana na lotnisku. Dziwna kobieta xD
4) Filip Chajzer - to dokładnie taki dupek, jak to można sobie wyobrażać. Zdarzyło mi się być parę lat temu na SORze ortopedycznym w pewnej klinice w Warszawie. W którymś moment wbił FIlip Chajzer ze zwichniętą nogą i dwuosobową asystą. Po zarejestrowaniu się kiedy dowiedział się że ma usiąść i czekać z innymi pacjentami na lekarza zaczął wykrzykiwać do pielęgniarki, czy ona wie, kim on jest i że on nie może czekać. Naprawdę, tak skrajnie sterotypowo i krindżowo xD Pielęgniarka była nieugięta i kazała mu czekać. On dalej coś tam pokrzykiwał, że chce rozmawiać z jej przełożonym. W końcu usiadł w kolejce, posiedział 10 minut i oburzony wykuśtykał bez słowa. Dlatego w obliczu wszystkich innych rewelacji na jego temat nie byłem ani trochę zdziwiony.
#polska #pytanie #celebryci
źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81
Pobierz@Radus: obejrzałem trochę wywiadów z jednym i drugim i ciężko było się oprzeć wrażeniu, że oni dosłownie są postaciami ze swojej twórczości
@TibetanPlato: ale wiesz, że gość na studiach tworzył muzykę, potem fotografował, robił klipy I filmy na długo zanim wydał kwantechizm i Są to jego pasje?
Np Okładka książki figurskiego Czy plakaty promujące audycję Desperanos W antyradio to jego dzieła I wątpię czy robił to dla poklasku xD
Jeszcze dodaj fakt, że
@loczyn: jakoś mnie nie dziwi. Po dziś dzień ma taki Vibe cwaniaczka na jednego strzała. Temu przy takim wonziu to on azaż tak nie gwiazdorzy jak przy swoich kolegach bliższych.
Ale lubiłem to ich review territory czasem obejrzeć.
@mirek_januszy: i jak odpowiedziała? I dlaczego akurat tę informację pominąłeś?
Robienie sobie zdjęcie z Małgorzatą Ostrowską po koncercie miło wspominam. Jeszcze jak swoje
-Ten Typ Mes, kiedyś sikał pisuar obok xd, niezbyt miły
-Dave z Ameryki, troszkę gburowaty, podchodzi z wyższością nawet jak stawiasz mu p--o
-Dawid Myśliwiec bardzo błyskotliwy i miły
I jeszcze kiedyś widziałem Stonogę w urzędzie xD nie kazał w---------ć za bramę,
Obrzucenie owsianką wozu Republiki to wielki przejaw prawicowości, nie ma co xD
Joanna Bartel(żona bercika) świetna jest często w sklepie się spotykaliśmy
Zaś mój kumpel lejący wahe na stacji miło wspomina Bogusia LInde, bo pogadał z nim, i zostawił mu dobrego tipa. W sumie największego jakiego dostał wtedy pracując tam