Aktywne Wpisy

G0ntar +4
Na Jakie popularne/lubiane zapachy zareagowaliście najgorzej? Albo totalnie wam nie siedzą ? U mnie to Gris Charnel extrait i PDM Pegasus.
#perfumy
#perfumy

Jeszcze kilka dni temu @dr_Batman nas przekonywała, że 100k na miesiąc to ma może kilkuset politycznych nominatów. Teraz się okazuje, że może ich być ponad 5600, a to dopiero wstępne szacunki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pensje tych 5600 ludzi rocznie kosztują przynajmniej 6,7 MLD zł (przy założeniu równych 100k na msc, a mają więcej przecież). Dziura NFZ na ten rok to ok. 23 miliardy. A pytanie jak
Pensje tych 5600 ludzi rocznie kosztują przynajmniej 6,7 MLD zł (przy założeniu równych 100k na msc, a mają więcej przecież). Dziura NFZ na ten rok to ok. 23 miliardy. A pytanie jak
źródło: Screenshot-20260618-134951-Samsung-Browser
Pobierz

Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci. Zastanawiam się czy powinnam się martwić, bo po co akceptował to zaproszenie... (tym bardziej, że mój wie, że jestem zbyt zazdrosna)? Może nie chciał być niekulturalny skoro i tak spotka ją przy kolejnej wizycie albo zaakceptowal, bo skojarzył, że to fryzjerka i tyle i za bardzo wymyślam? Tym bardziej dziwie sie, ze zaakceptowal to zaproszenie, jak wie, ze leczę się z lęków i nadmiernej zazdrosci... Chyba, że myślał, że za to nie powinnam być zła... A jego tlumaczenie to - musiałem niechcący wcisnąć zaakceptuj zamiast odrzuć...nie wiem co myśleć o tym
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Niech jej ktoś wytłumaczy, że fryzjerka buduje markę osobistą.
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Komentarz usunięty przez autora
źródło: 1000011462
Pobierz