Wpis z mikrobloga

✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki?
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci. Zastanawiam się czy powinnam się martwić, bo po co akceptował to zaproszenie... (tym bardziej, że mój wie, że jestem zbyt zazdrosna)? Może nie chciał być niekulturalny skoro i tak spotka ją przy kolejnej wizycie albo zaakceptowal, bo skojarzył, że to fryzjerka i tyle i za bardzo wymyślam? Tym bardziej dziwie sie, ze zaakceptowal to zaproszenie, jak wie, ze leczę się z lęków i nadmiernej zazdrosci... Chyba, że myślał, że za to nie powinnam być zła... A jego tlumaczenie to - musiałem niechcący wcisnąć zaakceptuj zamiast odrzuć...nie wiem co myśleć o tym

#zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Niech jej ktoś wytłumaczy, że fryzjerka buduje markę osobistą.

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 75
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Niektórzy właściciele firm tak robią żeby utrzymać klienta a niektórzy żeby odbić faceta innej kobiecie. Nikt Ci nie wywróży z kuli jak jest w tej sytuacji
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: odcięcie "negatywnych" bodźców i udawanie że nie istnieją to nie jest dobra metoda leczenia takich rzeczy, lepsze jest ekspozycja i przepracowanie ich. Twój facet długo nie wytrzyma, jeśli każda w sumie nic nie znaczące interakcje jak to dodanie do znajomych na FB będzie wywoływała u ciebie ataki zazdrości
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ogolna sytuacja ma sens, zeby po prostu mogl sie umowic na wizyte przez messengera... to tez sposob takich pracownikow, zeby miec klienta 'na stale'. Pamietaj, ze to nie jest jej salon fryzjerski, wiec jak bedzie zmieniala salon to ma swoja baze klientow na FB i moze ich poinformowac, ze teraz bedzie tu i tu + pisac na mess z umowieniem na wizyte.
  • Odpowiedz