Aktywne Wpisy

WiesniakzPowolania +229
Ciekawostka.
W roku 2000 Polska miała 127 km autostrad i 190km "S"- łącznie 317 km dróg szybkiego ruchu
W 2024 było 1884km "A"i 3320,9 "S". Łącznie 5205,5 km
#ciekawostki #polska #motoryzacja
W roku 2000 Polska miała 127 km autostrad i 190km "S"- łącznie 317 km dróg szybkiego ruchu
W 2024 było 1884km "A"i 3320,9 "S". Łącznie 5205,5 km
#ciekawostki #polska #motoryzacja
źródło: Polska_autostrada
Pobierz
Apaturia +50
Rekordowa dynia. Aktualnie największą, a przy okazji także najcięższą odnotowaną dynią jest dynia olbrzymia wyhodowana w tym roku w Lymington w Wielkiej Brytanii. Dynia, która otrzymała wdzięczne imię "Muggle", osiągnęła wagę 1278,8 kilogramów i obwód przekraczający 6,4 metra.
Bracia bliźniacy Ian i Stuart Paton, którzy wyhodowali rekordową dynię, zajmują się uprawą dyń olbrzymich od ponad pięćdziesięciu lat. W minionych latach kilkakrotnie zbliżali się do pobicia rekordu, lecz dopiero w tym
Bracia bliźniacy Ian i Stuart Paton, którzy wyhodowali rekordową dynię, zajmują się uprawą dyń olbrzymich od ponad pięćdziesięciu lat. W minionych latach kilkakrotnie zbliżali się do pobicia rekordu, lecz dopiero w tym
źródło: Muggle_giant_pumpkin
Pobierz

Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci. Zastanawiam się czy powinnam się martwić, bo po co akceptował to zaproszenie... (tym bardziej, że mój wie, że jestem zbyt zazdrosna)? Może nie chciał być niekulturalny skoro i tak spotka ją przy kolejnej wizycie albo zaakceptowal, bo skojarzył, że to fryzjerka i tyle i za bardzo wymyślam? Tym bardziej dziwie sie, ze zaakceptowal to zaproszenie, jak wie, ze leczę się z lęków i nadmiernej zazdrosci... Chyba, że myślał, że za to nie powinnam być zła... A jego tlumaczenie to - musiałem niechcący wcisnąć zaakceptuj zamiast odrzuć...nie wiem co myśleć o tym
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Niech jej ktoś wytłumaczy, że fryzjerka buduje markę osobistą.
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Komentarz usunięty przez autora
źródło: 1000011462
Pobierz