Aktywne Wpisy

tojapaweu +414
Dom dobry to film mocny, ale znowu ta sama historia. Facet jako monstrum z nadludzką siłą i bezgranicznymi możliwościami, które oczywiście wykorzystuje wyłącznie do krzywdzenia, a sądy to bezduszna machina trzymająca stronę mężczyzn.
Tylko że w realnym życiu co 15 minut mężczyzna odbiera sobie życie, a o dziecko po rozwodzie musi walczyć jak na igrzyskach.
Temat emocjonalny, ale powtarza te same schematy. Kolejny raz uderza w mężczyzn, nakręcając spiralę nieporozumień i uprzedzeń
Tylko że w realnym życiu co 15 minut mężczyzna odbiera sobie życie, a o dziecko po rozwodzie musi walczyć jak na igrzyskach.
Temat emocjonalny, ale powtarza te same schematy. Kolejny raz uderza w mężczyzn, nakręcając spiralę nieporozumień i uprzedzeń
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
luxkms78 +96
Powiedziała „tak” i przyjęła pierścionek.Pijcie ze mną kompot!
P.S. Ja po rozwodzie, ona też
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
P.S. Ja po rozwodzie, ona też
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski

#krwiodawstwo #krew #chwalesie
źródło: IMG_20251003_203153
Pobierz@Robertuss: Na jaką starość? Przecież cały urok to się przed stare baby w--------ć legalnie jak jeszcze młody byczek jesteś ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: 4491fc1ce099ea4e6bec5a5072b2182d33350ce3
PobierzDruga sprawa, że mało kto to honoruje, bo ostatnio jeden z dawców próbował się dostać do specjalisty poza kolejką to mu odmówili.
Podobnie jakiejś babci ze znacznym stopniem niepełnosprawności odmówili, więc to tak lekką ręką ten przywilej.
@robert-kuzba: no fakt, obowiązku chyba nie ma. Ale akurat u mnie honorują i w przychodni, i nawet w aptece. Wiem bo kolega nadużywa ( ͡º ͜ʖ͡º)
@LeonL: @robert-kuzba Koledzy nie rozpowiadajcie głupot, wszystko jest ładnie opisane w ustawie, tu macie opis jak to wygląda.
A jak mają problemy i nie chcą honorować przywilejów ZHDK to warto mieć w telefonie numer do miejscowego NFZ - dział skarg i wniosków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Futsalista_cisowianka: i na tym się skończy