Aktywne Wpisy

Qurvinox +30
W całym tym społeczeństwie już chyba nie chodzi o przekraczanie prędkości, palenie na balkonach czy trzymanie szczekających psów w mieszkaniach. Tylko bezczelność ludzi. Liczy się tylko ja i mój czubek nosa.
A BO SAMOCHODY SĄ NOWSZE I BEZPIECZNIEJSZE
No ale jak jeb**iesz człowieka to ten nowszy nie jest. Poza tym większa prędkość to większy hałas i spalanie
MÓJ BALKON I BĘDĘ NA NIM ROBIŁ CO BĘDĘ CHCIAŁ
A BO SAMOCHODY SĄ NOWSZE I BEZPIECZNIEJSZE
No ale jak jeb**iesz człowieka to ten nowszy nie jest. Poza tym większa prędkość to większy hałas i spalanie
MÓJ BALKON I BĘDĘ NA NIM ROBIŁ CO BĘDĘ CHCIAŁ

wfyokyga +46
7 osób wzięło udział w ankiecie i żadnej poprawnej odpowiedzi. Na zdjęciu są 3 psy, ten gościu to pies. Czapka do ogon, nogi do przednie to łapy psa dokładniej czarnego pudla
źródło: temp_file2911734380525894204
Pobierz

Mirasy potrzebuję pomocy. Trafiłem na ostry kołchoz chwilę po wejściu na rynek pracy, zajechałem się fizycznie, psychicznie i nabawiłem się #nerwica . Od paru miesięcy jest mi słabo, mam stany lękowe, codziennie budzę się zmęczony, rozdrażniony, mam problemy z koncentracją. Wcześniej pomyślnie skończyłem studia, nie miałem żadnych problemów ze skupieniem się, nie czułem tłuczenia w głowie i ścisku w gardle non stop, życie było całkiem przyjemne. Przez ostatnie 10 miesięcy testowałem różne #ssri bo miałem ataki paniki i lekarz mi to przepisał z automatu w ciągu 5 minutowej wizyty. Generalnie mam wrażenie jest gorzej niż przed rozpoczęciem leczenia, somatyczne problemy się nasiliły, czuję się jak wrak. Terapeuci mnie trochę wycisnęli z kasy i zalecają unikanie stresu, zwolnienie tempa życia (łatwo powiedzieć, dopiero zaczynam jako inżynier - zarobki żałosne, konkurencja na rynku pracy ogromna).
Chciałbym wrócić do jakiejkolwiek pracy bo kurczą mi się oszczędności, przez brak energii na wyjścia i ogólnie normalne życie dojeżdża mnie #samotnosc i boję się nawrotu #depresja . Znacie jakieś metody leczenia które was postawiły na nogi? Ketamina, psylocybina, jakieś konkretne leki? Czy jest szansa że to kiedyś minie?
Z dosyć aktywnej osoby stałem się bardzo przygaszony, zmęczony i irytuje mnie wszystko wokół, nawet rodzina i rutynowe zakupy. Straciłem resztki energii do życia i takiego zapału który był jeszcze z rok temu, ciekawości świata. Nie chcę skończyć na rencie bo to pierwszy krok do występu magicznego (nie jestem w stanie gnić w domu przez kolejne miesiące, dobija mnie brak zarobków przez ten czas).
Będę wdzięczny za jakiekolwiek sugestie. Dzięki
#pracbaza #praca #nerwicalekowa
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Rozważyłbym tryptofan (ale nie jednocześnie z ssri bo oba zwiększają serotoninę ale w inny sposób i nie chcemy wykorkować :))
Również do diety źródła tryptofanu: banany, polecam mozarellę lekką i inne które można znaleźć w necie. Jest to w stanie pomóc ale wiadomo nie jest idealnie (ale jest znośnie :))
@AngryPossum Zupełny mętlik w głowie miałem w tej pracy, niby chciałem ambitnie cisnąć do przodu bojąc się zwolnienia, ale nie byłem w stanie dowieźć oczekiwań pracodawcy w zakładanym czasie i presja rosła. Finalnie i tak praca stracona.
@lubie-solnik teraz nie idę na żadne rozmowy bo mnie wywalą po tygodniu w takim stanie. W ciągu roku byłem na lekko
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta