Wpis z mikrobloga

Pies: Bestia wielkości małego niedźwiedzia, rzuca sie na losową osobę
Psiarze: WIDOCZNIE MIAL JAKIS POWOD. MUSIALA GO PANI SPROWOKOWAC (zapewne faktem urodzenia 40 lat temu)

#heheszki #psiarze
A330 - Pies: Bestia wielkości małego niedźwiedzia, rzuca sie na losową osobę 
Psiarze...

źródło: 1000028454

Pobierz
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@A330: lol "pies to nie zabawka, ma uczucia, potrzeby i emocje", dlatego "miłośnicy zwierząt" dalej hodują sobie niewolników bo czują się samotne. Pies ma potrzeby, dlatego trzeba go trzymać w mieszkaniu cały dzień oprócz dwóch spacerów (których by i tak nie było, gdyby nie śmierdząca w domu kupa). Pies ma emocje więc trzeba go od siebie uzależnić i przetrzymywać brew jego woli.

Super są Ci psiarze.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@SamiS: bo to jest tak. Nikt cie nie lubi i nie kocha? Nie masz partnera? Nie masz dzieci ani szans na nie? Kup sobie go i zostan psiegrywem, przelewajac milosc na bezrozumne zwierze
  • Odpowiedz
@A330: niedługo trzeba będzie nosić zaświadczenia od lekarza rodzinnego, psychologa, psychiatry i jakiegoś bioenergoterapeuty, żeby tym ludziom udowodnić, że pogryzienie to nie wina ofiary, a sierściucha i właściciela ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kukold czyli jak jakiś żul się do Ciebie przytuli, zacznie wąchać albo lizać to jest ok, bo ma swoje prawo tam być ? A co moim prawem do przestrzeni osobistej lub gdy jestem uczulony na psy, co z moim zdrowiem?
  • Odpowiedz
@A330: taką samo historię miałem jak byłem nastolatkiem (prócz zesrania się), szedłem wieczorem, nawet dokładnie nie pamiętam właściciela. Skoczył i tak samo instynktownie odchyliłem się w tył, usłyszałem tylko zatrzask szczęki - takie samo bydle, byłem w szoku, ale dosłownie "wyszedłem z twarzą"
  • Odpowiedz
Psy nie mają żadnego prawa do przestrzeni publicznej tak samo jak ich właściciele -> jeśli nie przestrzegają ZASAD współżycia. Jedną z takich zasad jest prowadzenie groźnego zwierzaka w kagańcu

@Darth_Gohan: ziom ale te zasady dotyczą właścicieli tych psów, a nie samych zwierząt. No chyba, że masz na myśli, że pies powinien sam sobie zakładać kaganiec przed każdym spacerem?
  • Odpowiedz