Aktywne Wpisy

Wyaderny +609
#swarzedz #ciekawostki
Kupiłem książkę w antykwariacie, a tam pomiędzy stronami "wiadomość w butelce" :D
Kupiłem książkę w antykwariacie, a tam pomiędzy stronami "wiadomość w butelce" :D
źródło: 20250928-201244-edit-20251010170209
Pobierz
alverini +127
Zaraz zaraz.. *przybliża się do monitora" Czy wy widzicie, że "A" i "E" wychodzą poza ramką? HAHAHAH YYYYY *dzwięk umierającego pawiana* HAHAHAHA. triple A wicofie. Przecież ta gra to jest totalne ścierwo i szmata do podłogi. Ja juz po tym oknie umiem zrobić lepsza recenzje niż każdy recenzent z GOLa... HAHAHAHA YYY. Dobra, wyłączamy to, ja daje maksymalnie jeden. HAHAHA YYY. no i essa. To co, idziemy na megabonka? no proste
#
#
źródło: Screenshot_157
Pobierz

Ale patrząc na to co sie dzieje wśród młodych #p0lek jak wybierają imprezę, karuzele, mokebe; to czemu Mariusz ma ryzykować swoim zapracowanym majątkiem na taka kobietę jak ona zaczęła tracić SMV? I on ma sie z nią wiązać i być jej wierny, kiedy ona "nie była wierna w mlodosci bo miała go gdzieś"? Wymagają wierności i zwiazku gdy tracą SMV ale same nie chcą zwiazku gdy Mariusz ma niskie SMV? Nie można mieć i zjeść ciastko.
Dlatego dzieci pamiętajcie, zawsze trzeba sprytnie wybadac jaki ma bodycount i podjąć decyzje na spokojnie. Przestańcie się godzić na "przeszłość nie ma znaczenia" jak Wam to przeszkadza! Jak najbardziej przeszłość ma znaczenie! Bo przeszłość wpływa na charakter, na osobę, na jej oczekiwania, na jej wymagania. Tylko nie mówcie ze zrywacie bo jej bodycount jest za duzy bo następnym razem juz sie nie przyzna.
A kobiety, pamiętajcie facet nie będzie chciał młodszej jak ma za sobą 20 lat kochającego związku i swoja młodość przeżył z super dziewczyna która stała sie jego zona. On nie będzie potrzebował kochanki by "dostać tego czego nie miał jak był młody"
To jest 7 a nie 1.
#p0lka #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder #blackpill
źródło: Screenshot 2025-10-06 063157
Pobierz@P4ncak3: To całkowicie zrozumiałe co się dzieje wśród dziewczyn, na ich miejscu też nie chciał bym polibudziarza za partnera, a zwłaszcza jakiegoś autystycznego programisty, najgorszy gatunek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@P4ncak3: wcale nie bardziej niż wcześniej.
@P4ncak3: (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@LuckyDice: to może niech zaczną ze sobą rozmawiać?
O ile pytanie na rozmowie w IT "gdzie się Pan widzi za 10 lat" jest średnie, o tyle dwudziestolatkowie jak najbardziej powinni takie tematy mieć domknięte.
@LuckyDice: jak kobieta się przepotwarzy w swoje przeciwieństwo, to też byś szukał. Ze szczuplej, dbajacej o dom i faceta zmienia się w 2 rozmiary większą (a to pozytywny scenariusz), olewającą dom i męża. Rękojmia, umowa przestaje obowiązywać.
Facet nie szuka innej/młodszej, tylko po 20 latach, gdy dzieci są dorosłe może się rozwieść i zażyć spokoju po latach psychicznego wyniszczania.
@Linnior88: Tak, co drugi p----------y i na lekach, które psychiatrzy przepisują jak cukierki.
serio uważasz że dawne czasy były bardziej moralne ? Ludzie zawsze byli tacy sami
Choćby pierwsze keksualne orgie były już w starożytności
Tak samo jak homoseksualizm to nie jest żaden wymysl tych czasów tylko to było już 2000
Tak samo jak i dzisiaj NIE WSZYSTKIE
Zamiast zganiać winę na czasy przyjmij do wiadomości że ludzie to nie jest sklejona masa z ciasta i każdy jest inny i dziś pewnie znajdą się kobiety bardziej pobożne niż
Z tym że dziś też
@tombeczka: KAŻDA doświadczona samotna mama z moich okolic (koleżanka mojej mamy, też po rozwodzie) mówi z perspektywy lat, że rodzielność majątkowa to RiGCz, bo każdy człowiek może się zamienić w gnidę, jeśli chodzi o pieniądze. Moja
@spedytor15k: związki zawsze były transakcyjne. To tak, jakbyś powiedział, że grawitacja istnieje odkąd została odkryta. Nie, tak było zawsze.
@spedytor15k: Zazdroszczę i współczuję jednocześnie. Im szybciej zrozumiesz, że niewiele rzeczy jest na tym świecie za darmo tym lepiej. Nie zawsze są to rzeczy materialne. Święty spokój to też towar na rynku matrymonialnym.