Aktywne Wpisy

Zmorka +314

czerwony_kmer +485
Cały przystanek został osłupkowany. Jeśli zdjęcie mogłoby mówić, to krzyczałoby "nie wolno tu parkować". Na moich oczach kierujący zaparkował na samym środku czynnej zatoki autobusowej. Wysiadł i poszedł do pawilonów usługowo handlowych które znajdują się na lewo. Mi nie pozostało nic innego jak tylko go zgłosić. Na szczęście tym razem sprawiedliwości stało się zadość.
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
źródło: wykroczenie
Pobierz

Ale patrząc na to co sie dzieje wśród młodych #p0lek jak wybierają imprezę, karuzele, mokebe; to czemu Mariusz ma ryzykować swoim zapracowanym majątkiem na taka kobietę jak ona zaczęła tracić SMV? I on ma sie z nią wiązać i być jej wierny, kiedy ona "nie była wierna w mlodosci bo miała go gdzieś"? Wymagają wierności i zwiazku gdy tracą SMV ale same nie chcą zwiazku gdy Mariusz ma niskie SMV? Nie można mieć i zjeść ciastko.
Dlatego dzieci pamiętajcie, zawsze trzeba sprytnie wybadac jaki ma bodycount i podjąć decyzje na spokojnie. Przestańcie się godzić na "przeszłość nie ma znaczenia" jak Wam to przeszkadza! Jak najbardziej przeszłość ma znaczenie! Bo przeszłość wpływa na charakter, na osobę, na jej oczekiwania, na jej wymagania. Tylko nie mówcie ze zrywacie bo jej bodycount jest za duzy bo następnym razem juz sie nie przyzna.
A kobiety, pamiętajcie facet nie będzie chciał młodszej jak ma za sobą 20 lat kochającego związku i swoja młodość przeżył z super dziewczyna która stała sie jego zona. On nie będzie potrzebował kochanki by "dostać tego czego nie miał jak był młody"
To jest 7 a nie 1.
#p0lka #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder #blackpill
źródło: Screenshot 2025-10-06 063157
Pobierz@kt13: Czy bardziej? To jest raczej dość karkołomne stwierdzenie bez źródeł. Raczej podobnie najwyżej tak samo, ale nie bardziej, bo zdrady były jednak piętnowane. No i nie chodzi o to, że trzeba było się kryć, ale też ze względu na otoczenie kulturowe nie każdy o tym nawet myślał, nie było np. Onetu, który pisze, że zdrada jest
@kt13: teraz jest wybaczania zdrad i normalizowanie tego. Kiedyś nie było wybaczania zdrad i dlatego tez bylo mniej zdrad. Bo byly konsekwencje swoich czynow (zdrada=wyrzucenie z domu=wysmianie). Teraz jest zdrada=eh co mi tam, znajdę następnego=przyjmij dar mojego bombelka.
@BooB: Dziwne ale jakoś nie ja? Nie każdy jest zwierzęciem co nie ma mózgu
Ale też nie oceniam i nie uogólniam, bo pewnie też towarzystwo ma wiele w tym temacie, jeśli nie ma dobrego przykładu to i potem takie sytuacje
Dlaczego matka pier*oli takie manipulacje dzieciakowi zamiast dać mu LEGO a samej iść na terapię, bo bardzo wyraźnie jest potrzebna
@Linnior88: Nie ma takiej opcji
Choćby dlatego ze nie bylo takich opcji przepływu informacji i możliwości transportu jak teraz. Do tego czesc ludzi bała sie ostracyzmu. Dziś laski sa dumne z k------a. Faceci to sie jeszcze tego wstydzą. Byłem na studiach dziennych, każda dosłownie każda laska sie sypała na lewo i prawo a potem udawała święta przy swoim facecie. Po 30tce na szczęście to sie
Komentarz usunięty przez autora
Nie rozumiem - jeśli nie byli w związku to o jakim braku wierności można mówić?
Jeśli byli w związku i wtedy doszło do braku wierności to dalsze tkwienie w relacji to ryzyko powtórki
To prawda zdradzam każdego i bylam z 100 kolesi nawet w jednym łóżku rozgryzles mnie
Jak się chłopu nie podoba z baba to też odejdzie bo to nie nie jest jak kiedyś że baba gotowała sprzątała a chłop tego nie umiał i była potrzebna
Mój pradziadek jak babka umarła to za miesiąc miał nowa
Babka odeszła ale się koniec końców pogodzili
Kiedyś to ludzie o----------i maniane a gadasz że teraz to gorzej