Wpis z mikrobloga

#bieganie
Szukam uniwersalnych butów do biegania które nadadzą się zarówno na klepanie long runów jak i na zawody. Nie widzi mi się kupować kilka par. Jakieś polecajki?
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sekoju: buty trzymają parametry do 1000 km, dalej można dokończyć, ale to już nie to samo. Więc tego się nie połączy, na wolne treningi można wymęczać takie stare, ale na zawodach tylko spowolnią, a szkoda zużywać sprawne na wolny.

Przynajmniej 2 pary by się przydały, sprawną szybkie treningi i zawody, a już zużytą wolne.
  • Odpowiedz
@Sekoju Novablasty 4. Nie wiem jak z 5tkamk bo jeszcze nie mam. W 4 zrobiłem 1k + kilometrów. Longi, tempa, interwały. Jedynie po mokrym asfalcie czasami się ślizgają. Dalej dobrze się trzymają. Tydzień w temu zrobiłem w nich maraton i stopy nie cierpiały aż tak. Chociaż definitywnie czuć różnicę względem tego co było na początku. Ale dalej dają radę
  • Odpowiedz
Evo SL rozwalają łydki? Pierwsze słyszę, ale no już nic mnie nie zdziwi w influencerskim świecie :D

@aukolb: muszę postalkować kto to pisał, pan aukolb pisał tylko że to marnotrawienie pianki startowej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Ark00: no mnie to dziwi za każdym razem jak ładuje w nich kilometrówki po 3:10-3:30/km, a potem czytam że to dobry daily trainer :D

Ale jak ktoś ma tylko jedną parę butów kupić no to jest dobra opcja :d
  • Odpowiedz