Aktywne Wpisy

sesa_sebix +33
Ktoś mi strzelił w okno z wiatrówki ( ͡° ʖ̯ ͡°) byłem w kamienicy naprzeciwko i niby nie ma nikogo takiego kto by mógł to zrobić. Odwiedziłem prawie wszystkie mieszkania i nikt nic nie nawet czy ktoś wgl ma wiatrówkę, większość ludzi wydała się normalna. Da się wymienić samą szybe w takim oknie czy trzeba całe nowe okno?
#patologiazmiasta
#patologiazmiasta
źródło: IMG_7049
Pobierz
TypicznyMaciek +59

A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To co widzicie na zdjęciu to część nakładu, wszystkie podpisane przeze mnie i różową (ja to ten czarny, a różowa różowa).
Trzymajcie kciuki!
źródło: IMG_0657
PobierzNie wiem jakie jest minimum, to zależy pewnie od wielu czynników, technik druku i innych takich rzeczy. My najmniejszy druk jaki robiliśmy to było 2000 pierwszego nakładu Zrozumieć Ramen (Poznaj Japonię jest wydrukowana na takim samym papierze, ale ma więcej stron - 400).
Jak będę negocjował nowe warunki z magazynem to im przedstawię twoje argumenty o tym, że zrobienie wysyłki to nic, ale nie jestem pewien czy się z tobą zgodzą.
W przypadku Poznaj Japonię prowizja będzie wynosić jakoś pomiędzy 11, a 20 zł. W przypadku Zrozumieć Ramen, która jest o 10 zł tańsza wynosi ona jakoś od 9 do 19 zł.