Wpis z mikrobloga

Spytacie dlaczego ja taki szczęśliwy?

A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.

Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.

To co widzicie na zdjęciu to część nakładu, wszystkie podpisane przeze mnie i różową (ja to ten czarny, a różowa różowa).

Trzymajcie kciuki!
MG78 - Spytacie dlaczego ja taki szczęśliwy?

A bo napisałem książkę o Japonii i właś...

źródło: IMG_0657

Pobierz
  • 131
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 0
@MNDBL: Dziękuję! Masz jakiś ulubione danie z nich?

Niestety kuchni europejskiej/amerykańskiej na razie nie planuje, tym bardziej, że w przyszłym roku znowu kilka miesięcy w Japonii w planach :d
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@baczek123456: Oo super! Możliwe, że też wtedy będę w Japonii (ale nie biegał raczej :D).

Długo zostajesz po maratonie? On w bardzo fajnym czasie jest organizowany!
  • Odpowiedz
@MG78 już przeczytane zrozumieć Ramen (bardzo fajnie napisana, miło się czyta, bez zbędnego lania wody) i czekam na następną, będą pięknie wyglądać razem obok siebie na półce ʕʔ w przyszłym roku lecę do Japonii po raz pierwszy to będzie idealnie
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@Krznl: Ciesze się, że Zrozumieć Ramen Ci się podobał! Jestem przekonany, że podobnie będzie z Poznaj Japonię! Kiedy wyjazd? Zazdroszczę bo pierwszy raz w Japonii zawsze jest wyjątkowy!
  • Odpowiedz
Długo zostajesz po maratonie? On w bardzo fajnym czasie jest organizowany!

@MG78: W Tokio będę 20.02-23.02 i 26.02-02.03 bo w międzyczasie jeszcze szybkie narty w Yuzawie planuję. Później Kioto, Osaka i coś jeszcze zależnie co wyczytam w książce. Jak w między czasie zaczną kwitnąć wiśnie to może gdzieś na południe jeszcze się pojedzie bo 11.03 mam powrót.
  • Odpowiedz