Wpis z mikrobloga

Spytacie dlaczego ja taki szczęśliwy?

A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.

Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.

To co widzicie na zdjęciu to część nakładu, wszystkie podpisane przeze mnie i różową (ja to ten czarny, a różowa różowa).

Trzymajcie kciuki!
MG78 - Spytacie dlaczego ja taki szczęśliwy?

A bo napisałem książkę o Japonii i właś...

źródło: IMG_0657

Pobierz
  • 129
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 1
@baczek123456: na wiśnie niestety nie masz za bardzo co liczyć (oprócz tych bardzo wczesnych odmian, ale główna odmiana kwitnie później) ale złapiesz się na ume - w książce jest o nich wspomniane przy okazji wiśni
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@nightmeen: Było kilku użytkowników, którzy robili syf w komentarzach oburzeni o to co wrzucam, już nie chciałem sie babrać w szambie który robili.

Co ciekawe osoby, które wcześniej miały problem, że wrzucam rzeczy później przeszły do narracji, że hurr durr jak to olałem wykop i że teraz nie wrzucam.

Chciałbym powrotu Wykopu sprzed 2017 roku, ale on już nie może wrócić :(
  • Odpowiedz
@MG78 sa tańsze i lepsze rozwiązania, ale nie będę obiektywny, bo sam jestem zaangażowany w świadczenie usług fulfillment :) natomiast oni faktycznie są wszędzie w sieci i dlatego mają dużo pracy w branży self-publishing. Powodzenia!!!
  • Odpowiedz