Aktywne Wpisy

moll +15
Powieje trochę paranoją zapewne, ale szukam #ksiazki dla preppersów, do survivalu czy innego bushcraftu - takiej jak dla debila, totalnie od podstaw, która pozwoli na "przetrwanie" w razie wojny albo innego kataklizmu. Najlepiej jakby było to w formacie, który można zapakować do plecaka ewakuacyjnego po lekturze.
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi

cichyyx +5

Z jednej strony jest kilka tytułów które chciałbym ograć, ale z drugie, czy nie lepiej poczekać z dwa lata aż wyjdzie PS6 i to w nią zainwestować? A w międzyczasie kupić sobie po prostu lepszy komputer?
#gry #ps5 #playstation
@arkan997: XD
@arkan997: może to będą 3 lata, nie 2; może będzie problem z dostępnością; może będzie kosztowało >3K.
Jak weźmiesz dzisiaj za 2k to bez problemu sprzedasz za 2-3 lata i kupisz sobie nową konsolę. Zresztą i tak na PS5 będzie wychodziło wszystkie przez następną generację.
Wejdź sobie np. https://www.playstation.com/pl-pl/ps-plus/games/
doslownie jedyne co by mnie podkusilo zeby kupic ps5 to jakby jutro sony oglosilo bloodborne 2
Pada kup tylko
A do tego odkładaj sobie powoli na PC czy na PS6
Tylko jakoś mi się to kłóciło z tym jak sam zbadałem temat. Pooglądałem gameplaye i różne porównania. Jakichś naprawdę znaczących różnic nie widziałem. Tak, zgadza się, gry na sprzęcie złożonym ponad dekadę temu ciągle wyglądają i działają po prostu spoko... i są tanie jak barszcz. Jak ktoś
Smutne też jest plucie na swoich rodaków tylko dlatego, że nie są tak bogaci jak obywatele jednego z najbogatszych Państw na świecie.