Wpis z mikrobloga

Waham się czy nie kupić PS5.
Z jednej strony jest kilka tytułów które chciałbym ograć, ale z drugie, czy nie lepiej poczekać z dwa lata aż wyjdzie PS6 i to w nią zainwestować? A w międzyczasie kupić sobie po prostu lepszy komputer?
#gry #ps5 #playstation
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SpYY: Spokojnie, wszystkich biednych z calego swiata przyjmiemy do Europy i beda mogli sobie pozwolic na taki zakup. Tusk zapowiada program PS5+! A na nikogo nie pluję, po prostu ten przestrzal mnie zdziwil, ja rozumiem jakby ziomuś napisal, ze poczeka 2-3 miesiące, ale odmawiac sobie przyjemnosci zeby czekac az 2 lata? Za 2 lata to moze swiata nie być. I z tym "na swoich rodaków" tez bym polemizował, bo jestem
  • Odpowiedz
@arkan997: zależy w co grasz. Od zawsze byłem fanbojem ale na PS5 się zawiodłem, nie tyle na sprzęcie co tej z------j generacji.
Zawsze celowałem w exclusive od Sony, w tej generacji nowe IP mnie zbytnio nie grzeją a pozostałe to xd Ragnarok, Spiderman 2, Ghost of Jotej xd, Nowy Horizon zero down, wszystko to już było a kolejne części to odgrzewane kotlety że nawet się tego odpalać nie chce. Dodatkowo
  • Odpowiedz