Aktywne Wpisy

mirko_anonim +9
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mega_Smieszek +413
źródło: temp_file965355579804701654
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file965355579804701654
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Podoba mi się jedna dziewczyna poznana na tinderze. Mieszkamy od siebie ponad 100km ale spotkaliśmy się już kilka razy. Raz u niej w miejscie raz i mnie. Nie zbliżyliśmy się do siebie bardziej bo ona wydaje się nieśmiała i nie było dobrej okazji. W ten weekend nie mieliśmy żadnego kontaktu a w poniedziałek jak rozmawialiśmy na facetime to powiedziała mi że w piątek była u przyjaciółki na noc a w sobotę był u niej kolega też na noc. No i poczułem się okropnie. Powiedziałem jej że dostałem wiadomość i zakończyłem rozmowe. Od tamtej chwili nie odzywam się do niej, bo czuję się jak przegrany. Ona wysłała mi wiadomość ale ją ignoruje. Olać ją całkowicie czy przesadzam? #tinder #randkujzwykopem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Jeszcze miesiąc temu op mieszkał z dziewczyną i zaczynał kolejny rok studiów. Zapraszam do dyskusji nad bajtem!
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Następny proszę.
@mkarweta: no dobra, takie komentarze
@mkarweta: a swoją drogą po co akceptujesz skoro wiesz, że bait? Moich wpisów jakoś nie publikujecie mimo, że nie są baitami, a szczerymi poglądami.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mkarweta jaki jest sens anonimowych postów, skoro niejako demaskujesz autora?
Tak, wiem, że i bez tego można się domyślić, że to bait, ale chyba nie taka jest idea, żeby wszystkim obwieszczać, że to napisał ten czy tamten
@mkarweta: no powód jest taki, że teraz wiemy, co jeszcze OP pisał, co zmniejsza poczucie anonimowości
Do normalnych wpisów nie ma żadnych moich komentarzy.
W skrócie nie wykorzystałeś szansy i cię zrobiła już jako orbiterem. Dlatego ci powiedziała, że był u niej kolega na noc.
Następnym razem z kobietą musisz być bardziej zdecydowanym i nie da się tak łatwo zbajerować - nie jesteś chadlite, czy chad ale normie więc gra to twoje pole manewru.
Teraz pokazałeś, że nie jest Ci obojętne to ale moim