Aktywne Wpisy

denazyfikacja +575
#z-------------j #l-------------j
źródło: image_picker_BE669346-2A9D-408E-95DF-5F925A3384CF-77716-000009F589942C5B
Pobierz
jmuhha +12
Jak jeszcze raz uslyszę, że programiści tak narzekają na swoje zarobki (╯°□°)╯︵ ┻━┻
źródło: 1000020926
Pobierz

Podoba mi się jedna dziewczyna poznana na tinderze. Mieszkamy od siebie ponad 100km ale spotkaliśmy się już kilka razy. Raz u niej w miejscie raz i mnie. Nie zbliżyliśmy się do siebie bardziej bo ona wydaje się nieśmiała i nie było dobrej okazji. W ten weekend nie mieliśmy żadnego kontaktu a w poniedziałek jak rozmawialiśmy na facetime to powiedziała mi że w piątek była u przyjaciółki na noc a w sobotę był u niej kolega też na noc. No i poczułem się okropnie. Powiedziałem jej że dostałem wiadomość i zakończyłem rozmowe. Od tamtej chwili nie odzywam się do niej, bo czuję się jak przegrany. Ona wysłała mi wiadomość ale ją ignoruje. Olać ją całkowicie czy przesadzam? #tinder #randkujzwykopem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Jeszcze miesiąc temu op mieszkał z dziewczyną i zaczynał kolejny rok studiów. Zapraszam do dyskusji nad bajtem!
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt