Wpis z mikrobloga

Działa w rozwiniętych krajach

@czasnawybory666: Polska jest jak najbardziej wysoko rozwiniętym krajem na chwilę obecną i błagam, skończmy w końcu srać do własnego gniazda. Poza tym sorry, ale u nas kultura tego wszystkiego zwyczajnie jest inna i jeśli przez ostatnie 30 lat za zbieranie puszek/butelek i ekologię odpowiedzialni byli głównie osiedlowi kloszardzi to ludzie się nie przestawią nagle w rok czy tam miesiąc.
  • Odpowiedz
@czasnawybory666: w-----------e do kosza(hehe) naszego systemu recyklingu opartego o prostą i wygodną segregację w mieszkaniu i przerzucenie tego na drogi, nieefektywny system wymagający poświęcania kosztów magazynowania w imię odzyskania od korporacji 5 złotych które jej dałem. Dodatkowo w ramach współpracy z starym systemem cena za stary system pójdzie w górę bo słupki w excelu powiedzą że stał się nieefektywny.

System karający ludzi którzy np. jak ja robią ekonomiczne i ekologiczne
  • Odpowiedz
Polska jest jak najbardziej wysoko rozwiniętym krajem na chwilę obecną i błagam, skończmy w końcu srać do własnego gniazda.

@Cztero0404: dosłownie nie jest, we francji jest większy wybór sklepów online, w niemczech jest amazon lepiej zrobiony niż tutaj, itd. do tego mają buspasy, metro-tramwaje nadziemno-podziemne, masę połączeń kolejowych, system transportu który praktycznie działa 24/7 itd. itd. ja żyję w warszawie i wiesz co ci powiem? ten kraj to chlew. Autobusy
  • Odpowiedz
@Cztero0404: nie byłem, ale pytałem jak się tam żyje i niby niektórzy mają wszędzie daleko, ale z drugiej strony jak już masz dostęp do miasta to jest git, poza pif pafami i opieką zdrowotną i innymi syfami to i tak poziom wyżej niż chlew czyli polaczkowo
  • Odpowiedz
@Cztero0404: nie, nie są, i ty bezczelnie łżesz więc wypier na czarną i kasuje twoje wysr... tam literalnie osoba która jest upośledzona jest prowadzona za rączkę, jak zachorujesz i jesteś niezdolny do pracy przez depresję to mogą cię odesłać na rentę i elo, a w polaczkowie to cud jak ci na 3 czy 5 lat dadzą mimo iż rok rocznie przynosisz od lekarza świstek że jesteś na skraju sam wiesz
  • Odpowiedz