Aktywne Wpisy

say-my-name +13
Nie rozumiem po co ładne dziewczyny wgl pchają się do takiego programu jak #rolnikszukazony
Weroniczka jest świetną laską, więc na brak zainteresowania raczej nie może narzekać, a tu zgłasza się do programu bo jej się niby łysy spodobał. No chyba że się na te hektary połasiła albo atencje..
Weroniczka jest świetną laską, więc na brak zainteresowania raczej nie może narzekać, a tu zgłasza się do programu bo jej się niby łysy spodobał. No chyba że się na te hektary połasiła albo atencje..
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-11-23_231720_www.facebook.com
Pobierz
p0melo +18
#programowanie #pracait #praca #korposwiat #nieruchomosci #programista15k #it #pracbaza #zwiazki
Jak to było możliwe, że Janusze w latach 90 budowali dwupiętrowe chałupy i każdy Janusz taką budował własnymi rękami w wieku 30 lat, a teraz pisdy w rurkach kupują klitkę 30 metrów kwadratowych na kredyt na 30 lat?
Kiedyś nie było pracy w IT, więc 90% chłopów
Jak to było możliwe, że Janusze w latach 90 budowali dwupiętrowe chałupy i każdy Janusz taką budował własnymi rękami w wieku 30 lat, a teraz pisdy w rurkach kupują klitkę 30 metrów kwadratowych na kredyt na 30 lat?
Kiedyś nie było pracy w IT, więc 90% chłopów
źródło: dom-typu-kostka-750x491
Pobierz

Ale teraz mąż tak nawywijał, że go aresztowali i w sumie już wypuścili, ale ma zakaz zbliżania się do koleżanki i jej dzieci i zaraz będzie dziewczyna składać papiery o rozwód.
I ja bym bardzo chciała do niej pojechać, 100 lat się nie widziałyśmy, ale na samą myśl o takiej podróży aż mi nóżki miękną xD
Ludzie podróżują tak cały czas, co to jest lot 2h - mieszkam zaraz pod wwa, na Modlin mam bliżej nawet niż na Okęcie, 2h lotu, a z lotniska powiedziała, że mnie zgarnie i że zaprasza do siebie, więc mi odpadają koszty zakwaterowania i transportu już po wyspie.
Boże człowiek to takie dziwne stworzenie.
Leciałam już samolotem raz (z Helsinek do W-wa) i nawet spoko było, najgorsza była odprawa, jazda na lotnisko, chaos itp. Sam lot to już spoko (może pomijając turbulencje). A i tak się boję :/
Alternatywa to jazda samochodem, ale bym się bała taki kawał drogi sama jechać. Mozę nie tyle jazdy, bo bardzo lubię, ale tych dzikich krajów po drodze xD
#ehhhhhhhhhhhhh #reisefieber #bojesie #smutek #s---------a
źródło: _129805955_bbcm_united_kingdom_country_profile_map_220523
Pobierz2. Blablacar
@wicherq: (。◕‿‿◕。) Dziekuję!
@assninja: no Niemcy, Francja i wszystko przez co się tam jedzie.
Odprawiasz się online i masz podane bramki do wejścia.
Na lotnisku tylko kontrola bezpieczeństwa, po niej odprawa paszportowa i idziesz do odpowiedniego gate. Jak stado baranków.
Po lądowaniu idziesz znowu jak stado baranków do odprawy paszportowej i wychodzisz z lotniska.
Szczerze mówiąc bardziej się boję że p-----e perony na centralnym niż się na lotnisku
@KocieUszko: Nieznanego :)
@not_me:
Mój pierwszy lot samolotem odbyłam do Holandii do niebieskiego, akurat mieszkałam w Warszawie, on odebrał mnie z lotniska - faktycznie pierwszy lot to był stres, przede wszystkim kontrola, bo się człowiek naoglądał i naczytał jak to można mieć problemy jak się przewiezie coś nie