Wpis z mikrobloga

• 2
Wołam plusujących poniższych treści:
https://wykop.pl/wpis/84559281/po-wielu-latach-prob-poszlam-do-lekarza-rodzinnego

Lista wygenerowana za pomocą Mirkowołacz

@PachneImbirem +337
Po wielu latach prób poszłam do lekarza rodzinnego, który podobno tego nie zapisuje.

Zapisał, powiedział że jak mi nie wyjdzie to da mi skierowanie na leczenie bariatryczne.

Trzymajcie kciuki, może teraz się uda.

Kobieta
  • Odpowiedz
  • 500
@PachneImbirem gratuluję postępów!! Natomiast rolek zdecydowanie odradzam - jedna wywrotka i leżysz w gipsie albo co gorsza, z metalowymi wstawkami. Czasy gumowych dziecięcych kości minęły ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PachneImbirem: ja polecam power slide mam rolki z tego, a wrotki mam z chaya co jest taką pod firmą power slide. Są super, zwróć uwagę na łożyska, najlepiej conajmniej abec 7. UWAGA WAŻNE rolki tylko i wyłącznie z hard butem. Tylko!!! Żebyś se kostek nie skręciła. Zabezpiecza kostki, stabilizuje też cała postawę ciała, nogi nie lecą do środka. Powodzenia
  • Odpowiedz
@PachneImbirem: to ja takie orientacyjne pytanie jeszcze w kwestii biustu- stanik dobrze dobrany masz? Sportowy do ruchu też? Bo tak naprawdę chudnięcie to jedno, a dwa że teraz jak nie zadbasz to będzie w gorszej formie niż dobrze ubrany. Mam na myśli stricte brafittingowe firmy, a nie sieciówkowe, które Ci go zniszczą w takiej sytuacji.

Rolki mogą Ci mocno obciążyć kolana w tym momencie, rozważ prędzej rower, zdrowszy ruch dla
  • Odpowiedz