@rav2: oni są jak plaga. Nie dość że hindus zawsze preferuje innego hindusa to jeszcze jak masz tych ludzi w zarządzie to oni ściągają ludzi z Indii wg swojego systemu kastowego i jeszcze biorą za to łapówki. Oczywiście płacone w Indiach gdzie c---a im udowodnisz bo policja kryje bogoli. Ich chory system zatruwa systemy zachodnich krajów
@gustowny_dzikus: myślę, że przyczyny zatrucia systemu trzeba szukać bardziej w chciwości korpo, która zaczyna zatrudniać hindusów, oni tylko potem to potęgują
w IT są takie że to partacze, ale są tani. Na c--j komu taki pracownik?
@MagicznaRuda: management po wyzszej szkole socjologii i zarzadzania, gdy zobaczy jak zazieleni sie excel po zmianie zlotowek na rupie to az dostanie orgazmu przenoszac projekt z Polski do Indii @cyk21
@gustowny_dzikus do tego dodajmy ich styl zarządzania który polega na darciu ryja, obrażaniu sie i robieniu wszystkiego po swojemu, kto pracował z hinduskim PM ten sie w cyrku nie smieje
hindus zawsze preferuje innego hindusa to jeszcze jak masz tych ludzi w zarządzie to oni ściągają ludzi z Indii
@gustowny_dzikus: No niesamowite, zamiast tak jak Polak obrażać I wyruchać swojego rodaka oni dają mu prace i cały naród na tym lepiej wychodzi. No kto by pomyślał.
@MagicznaRuda @adam-mankowski-777 nadal są słabi i są w c--j tani, zbierają ich z ulicy i jak wiedzą co to klawiatura to biorą, potem jakiś manago w usa się pochwali że zlikwidował koszty i dostanie premie lub awans xdd
@gustowny_dzikus: w dodatku, hinduski styl zarządzania jest gorszy, niż polskiego janusza. Ci z niższego szczebla potrafią uczyć się algorytmów i zadań rekrutacyjnych na pamięć, żeby się przebić xDD
A prawda jest taka ze w ciagu ostatnich 5 lat sie to dosc mocno zmienilo.
@adam-mankowski-777: co się zmieniło? Problem z Hindusami wynika z ich managmentu a nie samych hindusów. * ludzie z ulicy z minimalnym doświadczeniem wpychani do projektu. Na zachodzie ludzie walą konia do leetcodów i 5 etapowych rekutracji a tam masz takie coś i nikt nie widzi w tym problemu xd * hinduska kontraktornia sciąga straszny haracz
@BlackpillMonster Jezu jak dobrze, że nie zostałem programistą i poszedłem w finanse w gałąź, gdzie nie może mnie zastąpić Hindus, a AI będzie ciężko. Byleby się utrzymać w tej robocie.
źródło: a75hpn
Pobierz@rav2: oni są jak plaga. Nie dość że hindus zawsze preferuje innego hindusa to jeszcze jak masz tych ludzi w zarządzie to oni ściągają ludzi z Indii wg swojego systemu kastowego i jeszcze biorą za to łapówki. Oczywiście płacone w Indiach gdzie c---a im udowodnisz bo policja kryje bogoli. Ich chory system zatruwa systemy zachodnich krajów
a w rzeczywistosci robota jest niewykonana albo wykonana bardzo zle
Komentarz usunięty przez moderatora
@MagicznaRuda: Są tani i są ich miliony: jakość zależy od tego ile firma chce płacić.
Ja teraz w IT w banku i swoją dziłakę ogarniają dobrze, nie, że super, ale nadrabiają tym, że siedzą po 12h i w weekendy.
@MagicznaRuda: management po wyzszej szkole socjologii i zarzadzania, gdy zobaczy jak zazieleni sie excel po zmianie zlotowek na rupie to az dostanie orgazmu przenoszac projekt z Polski do Indii @cyk21
@MagicznaRuda Nie sluchaj sie go, on nie wie co mowi.
@gustowny_dzikus: No niesamowite, zamiast tak jak Polak obrażać I wyruchać swojego rodaka oni dają mu prace i cały naród na tym lepiej wychodzi. No kto by pomyślał.
@adam-mankowski-777: co się zmieniło? Problem z Hindusami wynika z ich managmentu a nie samych hindusów.
* ludzie z ulicy z minimalnym doświadczeniem wpychani do projektu. Na zachodzie ludzie walą konia do leetcodów i 5 etapowych rekutracji a tam masz takie coś i nikt nie widzi w tym problemu xd
* hinduska kontraktornia sciąga straszny haracz
Komentarz usunięty przez moderatora