Aktywne Wpisy

anoysath +69

forfiterex +43
#krakow #sct #niszczalski
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Jeśli Twój pojazd jest zarejestrowany za granicą, nawet jeśli spełnia wszystkie wymagane normy, musisz samodzielnie zgłosić go do systemu SCT. Podczas zgłaszania będziesz musiał przedstawić kopię dowodu rejestracyjnego pojazdu, podać markę, model i rok produkcji

źródło: a75hpn
Pobierz@rav2: oni są jak plaga. Nie dość że hindus zawsze preferuje innego hindusa to jeszcze jak masz tych ludzi w zarządzie to oni ściągają ludzi z Indii wg swojego systemu kastowego i jeszcze biorą za to łapówki. Oczywiście płacone w Indiach gdzie c---a im udowodnisz bo policja kryje bogoli. Ich chory system zatruwa systemy zachodnich krajów
a w rzeczywistosci robota jest niewykonana albo wykonana bardzo zle
Komentarz usunięty przez moderatora
@MagicznaRuda: Są tani i są ich miliony: jakość zależy od tego ile firma chce płacić.
Ja teraz w IT w banku i swoją dziłakę ogarniają dobrze, nie, że super, ale nadrabiają tym, że siedzą po 12h i w weekendy.
@MagicznaRuda: management po wyzszej szkole socjologii i zarzadzania, gdy zobaczy jak zazieleni sie excel po zmianie zlotowek na rupie to az dostanie orgazmu przenoszac projekt z Polski do Indii @cyk21
@MagicznaRuda Nie sluchaj sie go, on nie wie co mowi.
@gustowny_dzikus: No niesamowite, zamiast tak jak Polak obrażać I wyruchać swojego rodaka oni dają mu prace i cały naród na tym lepiej wychodzi. No kto by pomyślał.
@adam-mankowski-777: co się zmieniło? Problem z Hindusami wynika z ich managmentu a nie samych hindusów.
* ludzie z ulicy z minimalnym doświadczeniem wpychani do projektu. Na zachodzie ludzie walą konia do leetcodów i 5 etapowych rekutracji a tam masz takie coś i nikt nie widzi w tym problemu xd
* hinduska kontraktornia sciąga straszny haracz
Komentarz usunięty przez moderatora