Wpis z mikrobloga

@lobo: odpisałeś złej osobie, ja akurat wkleiłem tekst na który bardzo starałeś się nie odpowiedzieć ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Odpisz jeszcze raz koledze sprzed 5 minut, nikt nie zauważy że pominiesz meritum.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@lobo 0
@lobo: Ale to nie może mieć dobrego zdania o jednym i złego o drugim, bo nie kumam. Chłop ma swoje poglądy, z ktorymi się w sumie zgadzam, a cały wykop wyzywa go od pisowca...

@Usmiech_Niebios: Bo nim zwyczajnie jest, złapali na niego haka albo
  • Odpowiedz
@Cogito-sum obejrzałeś wywiad, dokładnie od 15:20? Przecież ten uśmieszek i to co powiedziała skreśla jej całokształt. Ba, już pokazała swój profesjonalizm nie tak dawno.
  • Odpowiedz
@lobo: Myślę że po prostu poznał bliżej Pana Prezydenta i stwierdził że to zwykły, fajny, ale i honorowy człowiek. A te paszkwile onetowskie antypolskie tylko to potwierdzają. Przejrzyj na oczy i wyłącz polskojęzyczne media ryjące ludziom głowy typu newsweek, onet czy wyborcza
  • Odpowiedz
@lobo No i w czym problem? Przecież taka była linia obrony zawsze że TVN jest telewizja prywatna to mogą mieć poglądy jakie chcą tak samo jak Kanał Zero no i taka jest linia prywatnego kanału pro-pisowska i linia prywatnej telewizji pro-peowska. Jakby Krzysiu był przeciw PiS to wtedy by był najlepszy co nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@lobo: Myślę że po prostu poznał bliżej Pana Prezydenta i stwierdził że to zwykły, fajny, ale i honorowy człowiek.

@JemBanaNyga: sorry, ale nie znam honorowych ludzi którzy wyciągają mieszkanie w taki sposób albo łażą lać ludzi na ustawkach...

Jakby Krzysiu był przeciw PiS to wtedy by był najlepszy co nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie, jakby krzysiu był obiektywnym dziennikarzem to byłby ok

Jak
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@lobo: Mnie rozwala twoja głupota i pewność siebie. Te tabelki były wielokrotnie analizowane i wyszło z nich że 2/3 to były koszty badań, 1/3 to były wynagrodzenia za prowadzenie tych badań klinicznych.

@BobekRobek: No popatrz kto by pomyślał, że firmy farmaceutyczne są w stanie dawać łapówki inaczej niż bezpośrednio do ręki, wystarczy grancik na badania :), no misiu wreszcie coś do ciebie dociera

Trzeba było się uczyć to
  • Odpowiedz
@lobo: Mas zmyślenie debila to nie zdołam nic naprawić. Będziesz żył w tym swoim świecie gdzie wszyscy lekarze są przekupieni przez koncerny farmaceutyczne i zarabiają miliony. Jak tobie wyliczyłem wyszło średnio 700zł na głowę lekarza to wg. wykopu jakaś godzina pracy.
To tyle w temacie.
A jak nawet jakiś profesor dostanie grant to jest wierzchołek całej grupy zawodowej. Reszta dostaje długopisy i karteczki.

Zegnam.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
Mas zmyślenie debila to nie zdołam nic naprawić.

@BobekRobek: co? Udaru dostałeś? Weź zwolnij i naciskaj klawisze powoli.

Będziesz żył w tym swoim świecie gdzie wszyscy lekarze są przekupieni przez koncerny farmaceutyczne i zarabiają miliony.

A ty dalej swoje przekręcanie, nigdzie nie napisałem, że wszyscy
  • Odpowiedz
Mniejszą wersję TVPiS. Tak jak TVPiS przez 8 lat dzielił społeczeństwo tak teraz robi to Krzysiu ZERO DZIENNIKARSKIE Stanowski

@Berkel_88 @lobo tylko że krzysiu robi to za darmo a na tvp płacimy 3,5 mld rocznie z podatków. Po prostu może wystarczy go oni oglądać?
  • Odpowiedz
@Chris_Karczynski kiedy wykopki srają się o Onet, wyborczą itp. jak to Żyd kręci korbą p0lkom, to ja piszę jak to Krzysiu ZERO DZIENNIKARSKIE Stanowski kręci korbą w glowach p0laczkom bez rozumu i godności człowieka.
  • Odpowiedz
@Berkel_88:

ta blondyna pracowała w TVPiS, oglądałem z nią wywiad, zapytana o TVP powiedziała m.in że: "no, za czasów PiS nie byli krystalicznie obiektywni" z uśmieszkiem, ale dodała, że obecnie jest tak samo. Nosz k---a mać, to jak porównać napad z rozbojem do kradzieży batonika za 5 zł. A teraz pracuje u Krzysia ZERO DZIENNIKARSKIE Stanowskiego, to mówi wszystko o Kanale ZIOBRY

A jej mąż pracuje w szczujni tv republika
  • Odpowiedz