Wpis z mikrobloga

Akurat to, że Ty bronisz Stanowskiego jest idealnym potwierdzeniem tego że jego cały kanał jest absolutnie PiSowski xD

Podaj mi inne tak pluralistyczne medium, gdzie w redakcji masz lewaka Dymka, platformersa Matczaka, ośmiogwiazdkowca Wolskiego, po Rokitę i Dudę. Śmiało.

@Krs90:
  • Odpowiedz
@jednorazowka no wiesz, trzeba wytykać fałsz i manipulację bo to szkodzi naszemu społeczeństwu. Dam taki przykład z dziś. Zapytałem młodego gościa w pracy, który głosował na Nawrockiego o ostatnią pozytywną wypowiedź Nawrockiego odnośnie współpracy z Sikorskim, w skrócie że fajnie, że na forum ONZ stoją razem itd. Wiesz jak to skomentował? Sikorski to idiota. Tyle, nic więcej, nie ważne dla niego jest to, że pomimo podziału itd, to potrafią się zjednoczyć
  • Odpowiedz
@lobo: co w tym jest propisowskiego? wy juz ze zdania relacji z wystapienia dostajecie p-------a bo prezydent nie jest teczowym bezpogladowym odklejencem ktorzy przyklepalby udzial polski w wojnie przy 1 lepszej okazji ( tak bedzie przy 2 okazji, nie martw sie mati, jeszcze zdazysz zdechnac od losowego wystrzalu/rakiety/drona albo wykrwiaiajac sie gdzies w blocie).
  • Odpowiedz
@hekktik piszemy o całokształcie kanału Krzysia ZERO DZIENNIKARSKIE Stanowskiego. Faktem jest, że na jego znajdują się wartościowe i ciekawe materiały jak ten wywiad żołnierzem. Ale to jest tak jak byś dostał od kogoś paczkę cukierków, a kilka z nich zamaist z czekolady było by z guwnem - jakbyś to odebrał? E spoko, nic się nie stało, kilka guwien w sreberku na kilkanascie prawdziwych cukierków, równy z niego gość.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 2
@lobo: co w tym jest propisowskiego?

@hekktik: Jak tego nie ogarniasz to zwyczajnie nie mam jak ci tego bardziej wytłumaczyć

wy juz ze zdania relacji z wystapienia dostajecie p-------a bo prezydent nie jest teczowym bezpogladowym odklejencem ktorzy przyklepalby udzial polski w wojnie przy 1 lepszej okazji

Ale czy ja gdzieś napisałem, że wystąpienie prezydenta było złe?
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia czy Ty masz problemy z rozumienim tekst pisanego? To jest ten przyklad jaki podałem powyżej, zrównanie 8 lat szamba samego gęstego w głównym wydaniu Wiadomości za czasów TVPiS do obecnego głównego wydania 19:30 to jak zrównać napad z rozbojem do kradzieży batonika za 5 zł.
  • Odpowiedz