Aktywne Wpisy

Gienek-Kielbasa +59
Zabytki #gory
źródło: temp_file8265886640195741794
Pobierz
seventh_gate +3
Hejka, słuchajcie dzisiaj ląduję na ulicy jako osoba bezdomna. Co zabrać ze sobą, jakie środki, przedmioty, narzędzia, czy cokolwiek innego prócz dokumentu, telefonu i leków powinienem zabrać za sobą? Pytanie od osoby, która pierwszy raz będzie bezdomna.
#bezdomnosc #przegrywpo30tce #pytanie
#bezdomnosc #przegrywpo30tce #pytanie

#kanalzero #bekazpisu #polityka
źródło: jesteśmy-obiektywni-rozumisz-v0-s6ytspl1h2rf1
Pobierz@Berkel_88: Największą karierę robiła za rządów PO-PSL 2007-2015 gdy np została redaktorką teleekspressu, także p-----l p-----l, kobieta robi fajne relacje a że rzeczywistość nie pasuje do twojej propagandy to trudno. ¯\(ツ)/¯
@Taxista: bo jest głośny
No bo zielonka nam będzie mówić co
Czyli już w połowie potwierdasz to o czym
@lobo: Wspieranie najlepszego prezydenta III RP (który nie jest powiązany z żadną partią) to wspiranie PiSu? xDDDD Ładnie ci tam TVPO wyprało mózg xD Więcej schenpfowej tam słuchaj xD
@KochanekAdmina: misiek jestem na wykopie dłużej niż ty, mnie na swoje troll konto nie złapiesz :)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@eduardo-garcia: z przyjemnością słucham ich bólu pupci, a potem odcinki kanału zero, w których cisną po obu stronach. Silniczki myślą, że są lepsi od pisowców (pod żadnym względem nie różnicie się od nich xD), a tak samo niszczą Polską swoimi wyborami, jak pisiory.
Komentarz usunięty przez autora
Strategia Kaczyńskiego doskonale się udała. Zamiast wystawić PiSowca, wyciągnął z kapelusza człowieka i tylko go "popierając". Myślałem że nie uda się wmówić że to nie PiSowiec ale jednak doskonale się to udało. PiS ma swojego prezydenta którego popierają wyborcy Konfederacji a nawet Brauniści
Taki niePiSowiec że jeździł na Nowogrodzką, PiS mu prowadziło kampanię(nawet musiało
@JemBanaNyga: o kolejny co niezbyt ogarnia, nigdzie nie napisałem, że relacjonowanie wystąpienia prezydenta jest złe, masz ładnie pokazane dwa screeny w jaki sposób krzysiu przedstawia informacje o prezydencie, a jak o sikorskim. Jak uważasz, że nie ma różnicy to weź załóż okulary :)
@Usmiech_Niebios: Bo nim zwyczajnie jest, złapali na niego haka albo przekupili w czasie wyborów i tyle. Nie zapomnę chyba nigdy tego materiału gdzie stanowski dosłownie rozpływał się nad nawrockim. Aż zacytuję bo to było