Wpis z mikrobloga

Chyba nie muszę pisać, że to dezinformacja i nie było takiego referendum. Słowacja nigdzie się nie wybiera. A jednak post ma ponad 2 tys polubień na X. I niech mi ktoś teraz powie, że za takie jawne szerzenie dezinformacji nie powinno być kar. Bo moim zdaniem jak najbardziej powinny.

#polityka #braun #dezinformacja #polska
Sin- - Chyba nie muszę pisać, że to dezinformacja i nie było takiego referendum. Słow...

źródło: IMG_6847

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sin-: najciekawsze, że za miesiąc odkryją, że coś ta Słowacja jednak dalej w UE, a i tak nie stracą zaufania do twiterka, tylko dzień później łykną kolejne g---o
  • Odpowiedz
  • 1
@Sin- tak samo jak widzę mnóstwo postów że polska rozdaje karty bo zamknęła granicę z Białorusią. Bo tam niby cały import z chin do Europy idzie.....
  • Odpowiedz
@Almagest: Pamięć złotej rybki u tych matołów łykających ruską propagandę mnie rozwala- jakbym słyszał od kogoś tego typu wiadomości, a rzeczywistość okazywałaby się inna to pojawiłaby się u mnie refleksja, że ktoś mnie robi w ch00ja, a u tych mikrocefali refleksji njet. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Drugą rzeczą jest przyjmowanie narracji, która podkreśla i wyolbrzymia wyłącznie wady jakiegoś rozwiązania, a zupełnie pomija zalety- tu też nigdy
  • Odpowiedz
dezinformacja i nie było takiego referendum

@Sin-: j---ć ruską propagandę, ale też się nie popisałaś - jest napisane jak byk "Decyzja zapadnie w referendum narodowym". Czas przyszły.
  • Odpowiedz
najciekawsze, że za miesiąc odkryją, że coś ta Słowacja jednak dalej w UE, a i tak nie stracą zaufania do twiterka, tylko dzień później łykną kolejne g---o

@Almagest: jak odkryją? za miesiąc to już zapomną że słowacja miala występować
  • Odpowiedz