Aktywne Wpisy

to jest p--------y żart co się dzieje w ostatnich kilku miesiącach
#programista15k #programowanie #kolchoz #korposwiat #pracbaza #praca #pracait #polska
#programista15k #programowanie #kolchoz #korposwiat #pracbaza #praca #pracait #polska
źródło: 4251
Pobierz
rovi +89
Niemal 10 lat temu napisałem tu, że rzucam fajki i biore pieska ze schroniska
https://wykop.pl/wpis/18963309/dzis-rzucam-palenie-w-piatek-przygarniam-psiaka-ze
opisałem go jako sfatygowany życiem 7 latek - oj ja głupi - szczeniak w ciele siedmoletniego psa.
Ludzie mi mówili "po co takiego starego pieska, ledwo weźmiesz i odejdzie" - za miesiąc minęłoby 10 lat razem, dokładnie 5 sierpnia 2016 go wziąłem - wczoraj się pożegnaliśmy.... Człowiek nie jest gotowy na taki moment, od wczoraj rycze co chwilę, gdy
https://wykop.pl/wpis/18963309/dzis-rzucam-palenie-w-piatek-przygarniam-psiaka-ze
opisałem go jako sfatygowany życiem 7 latek - oj ja głupi - szczeniak w ciele siedmoletniego psa.
Ludzie mi mówili "po co takiego starego pieska, ledwo weźmiesz i odejdzie" - za miesiąc minęłoby 10 lat razem, dokładnie 5 sierpnia 2016 go wziąłem - wczoraj się pożegnaliśmy.... Człowiek nie jest gotowy na taki moment, od wczoraj rycze co chwilę, gdy

Robił ktoś z was zlecenia programistyczne lub inne na stronach typu Upwork?
Czyli że szukacie oferty, aplikujecie, robicie, dostajecie kasę. Wtedy szukacie kolejnego zlecenia.
Robiłem kiedyś ale dawno temu, teraz patrzyłem na ogłoszenia to słabe są. No i trzeba się bić z innymi i tracić czas żeby dostać zlecenie.
Czy ktoś tak robił i może się podzielić co o tym myśli i jaki jest obecnie rynek?
Czy lepiej dać sobie z tym spokój i szukać pracy na etat?
A są lepsze portale niż Upwork?
#pracait #it #programowanie #praca #programista15k #freelancing
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
niemniej, to mógł być totalny fart, to było z 5 lat temu zaraz przed pandemią