Aktywne Wpisy
kwmd +1122
#systemkaucyjny to są jakieś jaja, że @MKiS_GOV_PL i my Polacy będziemy zasilać portfele głównie jakichś Duńczyków, którzy są beneficjentami rzeczywistymi spółki Polski System Kaucyjny S.A... Brawo.
#systemkaucyjny #butelki #ekologia #kaucja #lidl #smieci
#systemkaucyjny #butelki #ekologia #kaucja #lidl #smieci
źródło: G2NB-ifW0AAunm6
Pobierz
Megasuper +307
Ci rolnicy to wstydu nie mają. Proszą o pomoc bo zbiory duże xD
źródło: temp_file1332029635011204532
Pobierz

Nie jest to dużo, ale i tak jestem z siebie dumny.
#pracbaza #korposwiat #praca
@ossadagowah: właśnie to.
@moze_sie_przyda: i see what you did there
@Szatan_Krol_Ciemnosci: był ostatnio wykop o tym, że najlepszymi managerami są ci co wcale władzy nie pragną. To oczywiście nie oznacza, że Ty będziesz z automatu złym, ale uważaj, żebyś się tą władzą nie zadławił.
Chodzi o to, że jak ty decydujesz jak zespół pracuje, to mógłbyś zdecydować, żeby wszyscy pracowali z domu.
A wychodzi na to, że jednak to nie ty decydujesz, tylko kto inny. Trochę taki manager robi na
W ramach wyjaśnienia, byłem całkiem dobrym inżynierem, ale zdecydowanie na studiach byli ludzie mądrzejsi i lepsi w tym niż ja. Za to zawsze dobrze sobie radziłem z managementem i organizacją pracy, w tym byłem dobry. Chciałem się rozwijać w tym kierunku, bo przychodziło mi to naturalnie i brak możliwości podejmowania decyzji i wpływu na moje otoczenie zawsze mi doskwierał. Stąd też moje ambicje
Komentarz usunięty przez autora
@Szatan_Krol_Ciemnosci: Spójrz na swoją pensje i zdaj sobie sprawę z tego, że dostałeś tą gunwo pracę, gdyż nikt inny nie chciał takiej odpowiedzialności i z--------u za tak marny hajs.
Tylko frajerzy czy miernoty cieszą się ze stanowisk kierowniczych w korpo. Robisz więcej za mniej aby ci wyżej mieli jeszcze więcej.
Wiesz też, że gdy to jest
Przecież sam jesteś rządzony przez kilka leveli osób wyżej od ciebie.
Bardziej szanuje sprzątaczki niż osoby twego pokroju z taka megalomania.
@Szatan_Krol_Ciemnosci: O panie takich to się staram w życiu unikać xD No ale mimo wszystko powodzenia, może akurat wyjątek od reguły