Aktywne Wpisy

Wrrronika +276
Pluję z całego serca na h----d
Reklamy totolotka powinny być zakazane
Szczególnie, że próbują złapać ludzi na taką tanią obietnicę, karmiąc nadzieję.
Polegać to można na działaniu, a nie na szczęściu. W życiu zdarzają się lepsze i gorsze okazje i mamy je wtedy złapać sami.
Ugh
Reklamy totolotka powinny być zakazane
Szczególnie, że próbują złapać ludzi na taką tanią obietnicę, karmiąc nadzieję.
Polegać to można na działaniu, a nie na szczęściu. W życiu zdarzają się lepsze i gorsze okazje i mamy je wtedy złapać sami.
Ugh
źródło: 1000060386
Pobierz
PorkaTurbo +194
#turboobrazki #portugalia #madera Fanal, położony na północno-zachodnim krańcu maderskiego płaskowyżu Paul da Serra, to jedno z najbardziej niezwykłych miejsc Atlantyku.
Gęsta mgła, powykręcane pnie i drzewa porośnięte mchem. Ten las jest częścią maderskiej Laurisilvy - reliktu dawnych lasów wawrzynolistnych, które w trzeciorzędzie porastały znaczną część Europy oraz rejony wokół Morza Śródziemnego. Do naszych czasów przetrwały jedynie na Maderze, Azorach i Wyspach Kanaryjskich.
Spacer tu daje poczucie
Gęsta mgła, powykręcane pnie i drzewa porośnięte mchem. Ten las jest częścią maderskiej Laurisilvy - reliktu dawnych lasów wawrzynolistnych, które w trzeciorzędzie porastały znaczną część Europy oraz rejony wokół Morza Śródziemnego. Do naszych czasów przetrwały jedynie na Maderze, Azorach i Wyspach Kanaryjskich.
Spacer tu daje poczucie
źródło: madera (4)
Pobierz

źródło: temp_file1332029635011204532
PobierzSusza - pomóżcie, nie damy rady.
Dobre zbiory - pomóżcie, nie damy rady.
A idźta w p---u.
Komentarz usunięty przez moderatora
Mam nadzieję że w końcu jesteś zadowolony.
Rolady to inny stan umysłu...
Za dużo słońca - źle bo nie urosło
Za mało słońca i deszcz - źle bo powódź i zgniło
Nawet jak jest k---a idealnie i wszystko pięknie wyrośnie - TEŻ K---A ŹLE! Bo niska cena w
Zobacz jak zawyżone ceny jedzenia są w krajach gdzie wybili rolnictwo ¯_(ツ)_/¯
Olać złodzieji
- Vanessa, słuchaj. Wczoraj miałam klienta rolnika.
- Skąd wiesz? Mówił Ci?
- Nie. Ale domyśliłam się. Najpierw było za sucho, później za mokro a na koniec jeszcze dopłatę chciał.
Za mało - dajcie dopłaty do tony
Za dużo - dajcie dopłaty do tony
Za idealnie - dajcie dopłaty do tony