Aktywne Wpisy

Shyvana +16
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

elo_kebab +10
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#gory #tatry
źródło: temp_file2923034165717480184
Pobierzźródło: temp_file8351905803048326946
PobierzMasakra. Dawniej po wakacjach to już było spokojniej, a teraz to sezon wysoki trwa chyba do momentu aż spadnie śnieg (taki utrzymujący się dłużej)
Kawałeczek dalej Słowacja, cisza, spokój brak januszy i jeszcze piękniejsze widoki i szczyty.
Słowackie Tatry to nie tylko Rysy. Przecież kompleks Niżnych Tatr, Tatr Zachodnich jest jakieś 30x większy niż Polski skrawek i te kilka szczytów XD
@rozowy_dzban: Ludzie potrafią dosłownie wszystko obrzydzić ( ಠ_ಠ) Ja jestem w szoku, że w czerwcowy długi weekend szedłem tamtędy jak człowiek właściwie się nie zatrzymując, a pogoda była wtedy idealna
A polskie to nie tylko Giewont, Morskie Oko i Murowaniec.
Nie rozumiem też czemu wliczasz tutaj powierzchnie całkiem innego pasma górskiego. Niżne Tatry, to nie Tatry. Nie wchodzą w skład Tatr. Jeśli już porównujemy to porównujmy TPN i TANAP. Też mogę napisać, że "Bez sensu jechać na Słowacje (słowa debile nie
Zadepczą te Tatry.🤞
@Fantomo: tylko debilem wygłaszają tego rodzaju opinie ¯\(ツ)/¯
Ale jeździsz gdzieś indziej i tam jesteś stonką. Dlaczego zatruwasz ludziom życie?