Aktywne Wpisy

petugh +1224
Ponad 3 lata ciężkiej pracy, a oto jej efekty. -55kg.
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
źródło: temp_file8658151187121454080
Pobierz
Huptys +40
#kiszak Ech. I zaczęło się szukanie brudów w profilach gierkowych. To jest bardzo ciekawe, bo podobno to my, wykopki, szukamy brudów na tych biednych ludologów w profilach na steam/psn
źródło: obraz_2025-09-27_222431737
Pobierz

#gory #tatry
źródło: temp_file2923034165717480184
Pobierzźródło: temp_file8351905803048326946
PobierzMasakra. Dawniej po wakacjach to już było spokojniej, a teraz to sezon wysoki trwa chyba do momentu aż spadnie śnieg (taki utrzymujący się dłużej)
Kawałeczek dalej Słowacja, cisza, spokój brak januszy i jeszcze piękniejsze widoki i szczyty.
Słowackie Tatry to nie tylko Rysy. Przecież kompleks Niżnych Tatr, Tatr Zachodnich jest jakieś 30x większy niż Polski skrawek i te kilka szczytów XD
@rozowy_dzban: Ludzie potrafią dosłownie wszystko obrzydzić ( ಠ_ಠ) Ja jestem w szoku, że w czerwcowy długi weekend szedłem tamtędy jak człowiek właściwie się nie zatrzymując, a pogoda była wtedy idealna
A polskie to nie tylko Giewont, Morskie Oko i Murowaniec.
Nie rozumiem też czemu wliczasz tutaj powierzchnie całkiem innego pasma górskiego. Niżne Tatry, to nie Tatry. Nie wchodzą w skład Tatr. Jeśli już porównujemy to porównujmy TPN i TANAP. Też mogę napisać, że "Bez sensu jechać na Słowacje (słowa debile nie
Zadepczą te Tatry.🤞
@Fantomo: tylko debilem wygłaszają tego rodzaju opinie ¯\(ツ)/¯
Ale jeździsz gdzieś indziej i tam jesteś stonką. Dlaczego zatruwasz ludziom życie?