Aktywne Wpisy
Mateo353 +20
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz
rosen +7

#gory #tatry
źródło: temp_file2923034165717480184
PobierzOstatni ciepły weekend tego roku, naprawdę cie to dziwi, że ludzie gdzieś chcą pojechać?
No i zepsułeś im wyjazd stonko.
To nic, sama świadomość wystarczy. Dlaczego więc jesteś tą samą stonką, o której pisałeś w pierwszym komentarzu?
A jednak wiem, nie piszę. Po prostu skończ być stonką dla innych wypoczywajacych, to takie trudne?
Jakby każdy chodził pojedynczo, ewentualnie w parach to tych ludzi byłoby o 70% mniej. Ale oczywiście skrzukują się NPCe i idą potem grupkami i bełkoczą jakieś farmazony, przyjechali w góry potrajkotać sobie, nawet niewiele widzą po drodze.
Problem jest taki, że Tatry zawalone są tłuszczą już nie tylko w weekendy. Różnica na przestrzeni 20
Jeśli nie przedstawisz żadnego argumentu, to nie będę kontynuował tej przepychanki.
Nic takiego nie zrobiłeś
Jakby co to ty też tworzysz ten motloch. Tak samo jak ten niezbyt mądry osobnik wyżej stonkę.