Wpis z mikrobloga

Czacie, dziadek 67 lat bronił swoje 2 małe psy przed amstaffem, bo ten biegał sobie bez smyczy i bez kagańca. Miał przy sobie siekierę więc jebnal psu kilka razy i go zabił. Efekt ? Zatrzymany przez policję i grozi mu 5 lat więzienia. Chore państwo. Psiarze w kom oczywiście życzą mu też żeby dostał w łeb siekiera. To co miał gość zrobic? Pozwolić żeby zagryzł mu psy? Przecież jak by sobie szedł spokojnie to by nie rzucił się na tego psa z siekiera. #psy #psiarze #prawo
bugzer - Czacie, dziadek 67 lat bronił swoje 2 małe psy przed amstaffem, bo ten biega...

źródło: temp_file7562871535875557032

Pobierz
  • 94
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bugzer: prokurator powinien trafić do więzienia

Przecież to jakaś abstrakcja. Tym bardziej że sytuacja z agresywnym psem, to nie był odosobniony przypadek i skoro prośby właściciela nie pomogły...

Jak sobie niewinny człowiek miał radzić, skoro państwo ma go gdzieś?
  • Odpowiedz
@bugzer: O kurde, na mnie jak do kołchozu chodziłem polami wyskoczył raz Rotweiler, ale baba stwierdziła że on "chciał się tylko bawić" i od tamtej pory chodzę z nożem glocka, czyli jakby się na mnie takie bydle rzuciło i bym go zaciukał to policja pytała by się dlaczego z nożem chodzę i pięć lat więzienia? xD

Najlepsze że jak napisałem o tym w innym wpisie to skasowali mi post za
  • Odpowiedz
stanął w obronie własnej, sąd umorzy mam nadzieję

@Copperhead: mimo wszystko tam sądu w ogóle nie powinno być

Rozumiał bym tą koncepcje, że sąd bo trzeba ocenić co się realnie stało.
Tylko dlaczego właściciel psa nie
  • Odpowiedz
@bugzer Dlatego was zachęcam - s-----------e jak najszybciej się da z tego bantustanu, szczególnie jeśli jesteście wykształceni. Nie ma co w tym gównie siedzieć i się tylko męczyć nie mając w zasadzie żadnych praw.
  • Odpowiedz
@bugzer psiarz here. Gość powinien zostać uniewinniony a winę za śmieć amstaffa ponosi nieodpowiedzialna właścicielka. Also powinni zakazać posiadania tych ras.
  • Odpowiedz