Aktywne Wpisy

Może i zdjęcie ujowe, ale facet ma ostatnio ciężkie dni - najpierw ból zęba a teraz ból pleców - więc mimo, że jeszcze poprzedni post przysięgałam sobie, że już więcej gołąbków robić nie będę to właśnie spędziłam ponad dwie godziny w kuchni, żeby polepszyć mu troszkę humor.
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
źródło: temp_file6492368896172123589
Pobierz
EwMaj +3
Ej, wy tak serio uważacie, że z Hokejorza i księgowej coś będzie? Przecież on jest totalnie nią niezainteresowany. Ich relacja jest tak powierzchowna i pusta, rozmowy tak nieistotne jak rozmowy z ziomkiem z Żabki, który wszystkich pyta "jak leci wariacie". To nie kwestia tego, że on się boi za rękę ją złapać. On nie chce. Czuje do tej dziewczyny taki sam pociąg jak rudy chomik Adam do Asi z 4 sezonu. Już

źródło: temp_file7562871535875557032
Pobierz@Szczur_w_Koronie: nie zaciukałbyś, musiałbyś to trenować jakoś, zejdź na ziemie raczej
strażnicy w parkach z groźnymi zwierzętami zalecają gaz pieprzowy
jak rozpylisz odpowiednio wcześnie, to nawet możesz przerwać atak
źródło: temp_file7674110191821216069
Pobierz@ka-lol: Przyjechał patrol policji. Mundurowi zastali:
- jakiś chłop z
@DareKwiecien: z jakim prawem?? Nie mów mi że wierzysz w te brednie ze przed napastnikiem z nożem możesz się bronić tylko nożem lub patykiem.
Atakowało cie kiedyś takie bydle? Jak odpowiednio wcześnie rozpylisz xDDD Chłopie ja szedłem do roboty zmęczony nawet na nich uwagi nie zwracałem i nagle to coś na mnie wyskoczyło z krzaczorów obszczekując.
Sytuacja wyglądała by tak że tym gazem to byś
Mozna odniesc wrazenie ze dziadkowi sie nudzilo i wzial siekiere i znalazl losowego psa
Jestem Polakiem z Polski - kraju psiarzy. Zgadnij ¯\(ツ)/¯
Jak
Nie wiem jak można takie coś pisać. Przecież to tak jakby porównać tego człowieka do kogoś, kto obdarł psa ze skóry i zakopał żywcem w lesie.
brzydko brzmi a pewnie wprost babie powiedział że jak se psa nie będzie pilnować to go z-----e a teraz szukają winnych bo idiotka myślała że jej pimpuś jest nietykalny i może gryźć kogo popadnie
Najgorsze s-------e, te małe pimpki mi z 2 pary spodni porobiły. Tez kupie gaz na nie w sumie, teraz je butowałem i starałem się przejechać jadąc slalomem.