Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: mam duże wątpliwości co do twojej oceny siebie i twojego brata. ty możesz być bliżej chada niż ci się wydaje, mimo jakiś tam mankamentów które zaniżają twoją samoocenę. twój brat z kolei nie jest takim super ciachem na jakiego go przedstawiasz bo kto studiował STEM ten wie jak wygląda tam średni facet który nie odpada na 1 roku. na dokładkę brat niby taki świadomy, a dał się wrobić w
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
✨️ Autor wpisu (OP): @czescmampytanie

Lustro mam, oczy też. W czasach mojej młodości i rynkowej aktywności było też inne tło, niby tylko 10-12 lat różnicy ale było mimo wszystko więcej biedy, ubieraliśmy się dużo słabiej niż teraz młodzież.

Oczywiście na pewno w kontaktach na żywo jestem lepszy od brata - kontakty to też umiejętność i coś co się trenuje, u mnie kontaktu sieć też tak nie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zabrzmi "głemboko", ale można mieć oczy i nie widzieć.

kontakty to też umiejętność

większość ludzi dobrych w kontakty jest taka dzięki wrodzonym predyspozycjom i czynnikom niezależnym od nich. coś tam można wytrenować, ale to raczej niewielka
  • Odpowiedz
na dokładkę brat niby taki świadomy, a dał się wrobić w tampon?

@czescmampytanie: nie jeden chad został wykastrowany przez kobietę. Metodycznymi działaniami można wiele osiągnąć.

większość ludzi dobrych w kontakty jest taka dzięki wrodzonym predyspozycjom i czynnikom niezależnym od nich. coś tam można wytrenować, ale to raczej niewielka zmiana.

Jak najbardziej można, ale wiąże się to z dużym wysiłkiem.
  • Odpowiedz
od kiedy żynder i onlyfools stały się normą, powiedziałbym że od 2020

@gorobei: to był ważny krok, ale nie od tego się zaczęło. To zaczęło się od popularyzacji internetu. Jedną z pierwszych platform tego typu była fotka.pl. W sensie do ogłaszania się, że dam d.y za hajs. Sąsiadka z budynku na przeciwko dla wyświetleń lub reklamy, wsadziła sobie pół 1.5 litrowej butelki w dziurę miasto do 12k mieszkańców). To było
  • Odpowiedz
jej nie jest potrzebny facet przeciętny i nudny do niczego - 0 wartości dodanej jej to daje

@Dietetyq:

@mirko_anonim: kobiety poszły naprzód a faceci zostali w średniowiecznym MAJNDSECIE odcinek 2137 (
  • Odpowiedz
a co TY wnosisz do potencjalnego związku?

@Kitty88: to co kazda kobieta - spelnienie w lozku i mozliwosc urodzenia dziecka. Z tym pierwszym to jeszcze ujdzie jesli jest sie chadem, ale z tym drugim to totalna masakra. Mamy wspolczynnik dzietnosci 1 dziecko na kobiete z tendencja spadkowa
  • Odpowiedz
@Kitty88: redpillowce i tryhardy są najbardziej irytujące, ale zaraz za nimi dogadzacze-zgadzacze którzy próbują zasłużyć na miłość. Męczące jest to, że typy są mieszane jak sos w kebabie, i taki lizus po lekkim odrzuceniu przechodzi transformację kałową w redpilaka i sra żarem. Może za dlugo siedziałem na babskim koncie na tinderze, IMO 80% facetów nie nadaje się do jakichkolwiek ludzkich interakcji
  • Odpowiedz
kompletnie pogubili się w tej mitycznej równości płci i rozumieją ją jak naiwny autysta, ma być 50/50 w każdym aspekcie.

@Kitty88: nie da się nie robić 50/50 i mieć równość xd poza tym faceci z 50 przeskoczyli bliżej 100 tego co mogą dać, a kobietom nie chce się już dawać dla nich nawet tych 50.

Koleżanka po skończeniu studiów, w pierwszej pracy, postanowiła założyć aplikację. Spotkała się z gościem prawie dekadę
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: z perspektywy tego faceta mogło się wydawać logiczne co on mówi i robi. Z perspektywy kobiety to jest żałosny tryhard skąpiec i napinacz. To są często osoby z nikłym lub zerowym doświadczeniem z kobietami, tylko probuja to maskować lub wypierać.Takich typów jest bardzo dużo. Dobrze jest nie być taką osobą, jeśli chce się jakichś kontaktów z kobietami nie będąc czadem.
  • Odpowiedz
z perspektywy tego faceta mogło się wydawać logiczne co on mówi i robi

@Fala_Magnezu: ja nie widzę przypadku by taki wybór dialogowy był logiczny. logicznie jest nie palić mostów, nawet jeśli z jakiegoś powodu miał taką opinię. no ale mniejsza.
  • Odpowiedz
W punkt. I nawet nie, że mają średniowieczny mindset, kompletnie pogubili się w tej mitycznej równości płci i rozumieją ją jak naiwny autysta, ma być 50/50 w każdym aspekcie.

@Kitty88: ale takie coś to jest mem internetowy, nie jest to (chyba?) aż tak częste w realnym świecie

tj. facet realnie nie chce być scamowany by zbyt dużo razy się naciął na laskę która de facto chciała się najeść albo zabić czas
  • Odpowiedz
poprawilem

@git_commit: oj nie nie, już też nie bądź stronniczy - sam byś w życiu nie wziął DOWOLNEJ laski tylko po to żeby teoretycznie Ci się żyło lepiej (bo sam to świadomie lub nie rachujesz, że więcej będziesz miał z tego roboty i obowiązków jak przyjemności)

tu się nie zgadzam, że faceci łakną małżeństwa i dużej rodziny a złe kobietki chcą się
  • Odpowiedz