Aktywne Wpisy

yahoomlody +96
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierz
Medokin99 +150
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz

Lustro mam, oczy też. W czasach mojej młodości i rynkowej aktywności było też inne tło, niby tylko 10-12 lat różnicy ale było mimo wszystko więcej biedy, ubieraliśmy się dużo słabiej niż teraz młodzież.
Oczywiście na pewno w kontaktach na żywo jestem lepszy od brata - kontakty to też umiejętność i coś co się trenuje, u mnie kontaktu sieć też tak nie
@mirko_anonim: od kiedy żynder i onlyfools stały się normą, powiedziałbym że od 2020
większość ludzi dobrych w kontakty jest taka dzięki wrodzonym predyspozycjom i czynnikom niezależnym od nich. coś tam można wytrenować, ale to raczej niewielka
@czescmampytanie: nie jeden chad został wykastrowany przez kobietę. Metodycznymi działaniami można wiele osiągnąć.
Jak najbardziej można, ale wiąże się to z dużym wysiłkiem.
@gorobei: to był ważny krok, ale nie od tego się zaczęło. To zaczęło się od popularyzacji internetu. Jedną z pierwszych platform tego typu była fotka.pl. W sensie do ogłaszania się, że dam d.y za hajs. Sąsiadka z budynku na przeciwko dla wyświetleń lub reklamy, wsadziła sobie pół 1.5 litrowej butelki w dziurę miasto do 12k mieszkańców). To było
@Dietetyq: poprawilem
@Dietetyq:
@Kitty88: to co kazda kobieta - spelnienie w lozku i mozliwosc urodzenia dziecka. Z tym pierwszym to jeszcze ujdzie jesli jest sie chadem, ale z tym drugim to totalna masakra. Mamy wspolczynnik dzietnosci 1 dziecko na kobiete z tendencja spadkowa
@Kitty88: nie da się nie robić 50/50 i mieć równość xd poza tym faceci z 50 przeskoczyli bliżej 100 tego co mogą dać, a kobietom nie chce się już dawać dla nich nawet tych 50.
@Fala_Magnezu: ja nie widzę przypadku by taki wybór dialogowy był logiczny. logicznie jest nie palić mostów, nawet jeśli z jakiegoś powodu miał taką opinię. no ale mniejsza.
@Fala_Magnezu: xddddd
@Kitty88: ale takie coś to jest mem internetowy, nie jest to (chyba?) aż tak częste w realnym świecie
tj. facet realnie nie chce być scamowany by zbyt dużo razy się naciął na laskę która de facto chciała się najeść albo zabić czas
@git_commit: oj nie nie, już też nie bądź stronniczy - sam byś w życiu nie wziął DOWOLNEJ laski tylko po to żeby teoretycznie Ci się żyło lepiej (bo sam to świadomie lub nie rachujesz, że więcej będziesz miał z tego roboty i obowiązków jak przyjemności)
tu się nie zgadzam, że faceci łakną małżeństwa i dużej rodziny a złe kobietki chcą się