Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WielkiNos: Uważam że powinno wrócić jak za komuny fotografowanie takich delikwentów i wystawianie zdjęć w witrynach sklepowych z informacją "tych klientów nie obsługujemy". Ludzie nie bądźcie obojętni, zwracajcie uwagę. Bo ta bierność właśnie do czegoś takiego doprowadziła. Jedna kobieta z Ukrainy ma więcej RIGCZu niż cała reszta ludzi który przymykają oko na takie antyspołeczne zachowania.
  • Odpowiedz
  • 37
@WielkiNos ja w ogóle nie rozumiem, zabierania psa na zakupy. Na uj jest jej potrzebny pies w sklepie? Trzeba mieć mocno zj...ny mózg, żeby tak się zachowywać.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: niby nie ocenia się po wyglądzie, ale w dorosłym życiu jakoś człowiek rzadko się zawodzi na tej metodzie. Widzisz taką lambadziarę i jeszcze te okularki "ja chcę rozmawiać z kierownikiem". Dobrze, że takie osoby same się oznaczają, więc wiadomo kogo omijać szerokim łukiem. Btw po co ona tam wlazła z tym psem, jak tam w tym pokoju jest tylko fotel do karmienia, zlew, czajnik i mikrofalówka. (żeby mleko przygotować,
  • Odpowiedz
Psiarze w komentarzach "ta sprzątaczka z ukrainy xd", "straszne rzeczy dziecko poczeka 5 minut".

@WielkiNos: do tego doprowadza właśnie bezkrytyczne j-----a po ukraińcach za byle co, za sam fakt że mają czelność w ogóle istnieć w naszym pięknym kraju i wśród naszego s---------o narodu, który daje przyzwolenie i coraz szerzej klaszcze dupami gdy tylko ktoś wspomni, że oni się mają pod każdym względem dostosowywać od nas, właśnie jak takie psy
  • Odpowiedz