Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@StopSzczek: Zgadzam się, że psiarze wiedząc że robią źle reagują w jedyny powszechnie przyjęty sposób. Ale to właśnie obojętność za tym stoi, gdyby ludzie częściej zwracali uwagę na tak niewłaściwe i nieakceptowalne społecznie zachowania problem szybko by zniknął.
  • Odpowiedz
@Yans_Zoon: to prawda, z samochodziarzami jest to samo. "JAK TO MNIE, POLAKOWI KTOS ZWRACA UWAGE?!" zwarcie w niepofałdowanym, postsowieckim mozgu. Jakby zwracano uwage czesciej to pewnie by sie zmienilo
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Sytuacja jest zupełnie inna jak to ty reagujesz pierwszy z agresją. Wiem, że moje "badania" w oczach psiarzy będa nic nie warte, ale za jakieś 2-3 tygodnie skrobne maly artykulik z moimi statystykami i dlaczego dla spokoju ducha lepiej z psiarzem zareagowac agresywnie zamiast z kulturą.

Brzydzi mnie tylko to, ze to typowo zwierzęca odpowiedź. Kultura? Znaczy, ze slaby, znaczy ze moge sie mu postawic. Agresja? Kurde, moze lepiej
  • Odpowiedz
  • 2
@Yans_Zoon wczoraj zwróciłem uwagę pisarzom, że może by sprzątnęli g---o po swoim psie to baba stwierdziła "może bym sprzątneła" i poszła dalej... Przecież nie będę się z nimi szarpał.
  • Odpowiedz