Aktywne Wpisy
vfr__ +378
Mamy otwarta rekrutacje na Senior .NET Developera. CV przychodzi w ciul, ale zespol ds. rekrutacji sporo z nich odrzuca. Dyrektor IT poprosil mnie o review kilku odrzuconych CV.
Dostalem pare CV i pierwsze (xD) z nich to gosciu z 15 latami doswiadczenia i skonczona informatyka na Politechnice Wroclawskiej. Od 10 lat senior. W jednym projekcie 4 lata React, a w drugim 5 lat Angular. Dwa certyfikaty z Azure.
Powod odrzucenia? w sekcji
Dostalem pare CV i pierwsze (xD) z nich to gosciu z 15 latami doswiadczenia i skonczona informatyka na Politechnice Wroclawskiej. Od 10 lat senior. W jednym projekcie 4 lata React, a w drugim 5 lat Angular. Dwa certyfikaty z Azure.
Powod odrzucenia? w sekcji

trevoz +15
Siedzę w domu, bo chory jestem i naszło mnie, żeby ponownie wypróbować Lalique Encre Noire, bo kiedyś mireczki polecały na jesień i mam odlewkę.
Ja pierniczę jak to capi xD Pachnie starą babcią, nad którą już powoli wieko się zamyka.
Chyba trollujecie jeśli uważacie, że Encre Noire dobrze pachnie. W sumie ten sam case co z tym słynnym YSL Kourosem, który capi żulem.
#perfumy
Ja pierniczę jak to capi xD Pachnie starą babcią, nad którą już powoli wieko się zamyka.
Chyba trollujecie jeśli uważacie, że Encre Noire dobrze pachnie. W sumie ten sam case co z tym słynnym YSL Kourosem, który capi żulem.
#perfumy
źródło: o.1834
Pobierz

Bo żeby ta prohibicja w czymkolwiek przeszkadzała to trzeba spełniać wszystkie poniższe warunki:
- Nie mieć pieniędzy na kulturalne spożywanie alkoholu w knajpach / klubach
- Być pierdołą która nie potrafi kupić alkoholu przed imprezą
- Chlać na umór za każdym razem, bo tylko wtedy nie da się przewidzieć ile tego alkoholu potrzebujesz
- Być uzależnionym i nie móc mieć w domu zapasu alkoholu bo kusi i jak stoi to trzeba wypić
lub
- Być ekstremalnie uzależnionym i kiedy przychodzi impuls do nachlania się to świat się kończy i nie ma siły która przed spożyciem powstrzyma
Nie zapraszam do dyskusji, bo nie ma o czym
Liczę że pozostałe duże miasta jak #wroclaw #poznan #lodz #gdansk za moment pójdą w te samą stronę, a docelowo w całej Polsce zostanie wprowadzony system na wzór szwedzkiego i ograniczy to ogłupianie Polaków prowadzące w prostej linii do foliarstwa i łykania ruskiej propagandy, pomijając już oczywiste koszty społeczne
Jak mówiłem nie ma o czym dyskutować ale i tak zaraz się tutaj pojawi festiwal zapijaczonego myślenia i historie codziennych porannych tragedii budowlańców idących do roboty przed 6 rano i nie mogących sobie na śniadanie o--------ć małpki
#alkoholizm #a-----l #polska #warszawa #krakow
źródło: image
PobierzWydawanie publicznych pieniędzy na interwencje służb, inne wydatki
@razdwatrzy55: Problem w rozumowaniu Twoim i Twoich plusujących polega na tym, że wasze picie ogranicza naszą wolność (przykład: agresja po alkoholu, jazda samochodem po alkoholu). Społeczeństwo wolne od alkoholu to jest wspólny interes, nie tylko tych, którzy
Ale jak trochę postałem na imprezach na dworze odmarzając w styczniu śmierdzące pożółkłe paluchy, to znalazła się motywacja by kupić jakiś tabex i rzucić to g---o w cholerę. A jaka to miła odmiana wracać z pubu i nie j---ć fajami od stóp do głów (♥
@armandosek83: a nie masz potrzeby "ad-hoc" iść i kupić sobie chlebka? albo burgera? albo kremu do mordy? dlaczego to zawsze musi być a-----l?
@Cadfael: bo chlebek nie uzależnia, znaczy się eee tego, chlebek to nie jest artykul pierwszej potrzeby KOMUCHU ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Leniek: Nie po to kupiłem za chatę w centrum turystycznej miejscowości na 22 piętrze, żeby siedzieć z januszami-turystami żłopiącymi grinbergena z kija xD
Jeśli czegoś nie kupisz wcześniej to musisz czekać do 6 rano, aż otworzą.
Tak samo z alko. Można kupić na zapas albo poczekać do rana albo kulturalnie skorzystać z oferty gastronomii.
Mnie na przykład bardzo boli że nie mogę sobie w żabce kupić ot tak cygara.
A nie, czekaj, nie boli ( ͡°
źródło: 1000013779
PobierzAlbo nie lubi takich rzeczy? Zresztą argument "Jak będzie drożej to będzie dobrze, bo bogatsi sobie na to pozwolą" jest tak zajebiście głupi, że wstyd mi, że odpowiadam.
@Eteres: dla alkoholików w Krakowie juz od dość długiego czasu jest bardzo poważnym problemem
Jeśli pijesz w samotności to tak, ale pijąc w towarzystwie to możesz nie wiedzieć kto pije, a kto nie, a także kto ile pije