W sumie ten sam case co z tym słynnym YSL Kourosem, który capi żulem.
@trevoz: plusik za język faktów ( ͡°͜ʖ͡°) Encre Noire nie jest jakieś ekstremalne, po prostu nie pasuje do młodej osoby, sam fakt że Makłowicz tego używa już coś mówi
@trevoz: najgorzej wąchać coś podczas choroby. Osobiście nabawiłem się prawdziwego obrzydzenia do 2 zapachów przez to. Jimmy choo man ice I Prada Luna Rossa Black. A miałem te zapachy w kolekcji, a naszło mnie na wąchanie podczas choróbska właśnie. Teraz, gdy mnie coś łapie, to odpuszczam wąchanie czegokolwiek, bo nie wiadomo jak to się skończy dla mnie i dla moich flakonów;)
@trevoz: zapach jak zapach, dla mnie on strasznie pachniał świeżo wyciągniętą z ziemi marchewką, nie moje klimaty. Ale te projekcje o niskim testosteronie albo braku męskości w odpowiedziach są calkiem zabawne xD
@trevoz tez sie dalem na to nabrac, uzywam ich tylko raz w roku jak chodze odwiedzic groby w listopadzie xD Protip - lepiej pachną jak jest minusowa temperatura, a w pomieszczeniu to jest dramat, capisz jakbys wyszedl z krypty w drewnianym kosciele
@GeNeX dokładnie, mi one pachną takim właśnie cmentarzem na wszystkich świętych albo wilgotnym lasem. Idealnie pasują do takiej pogody jak teraz, lubię walnąć 10-15 szotów na siebie gdy wieczorem idę do żabki i jest elegancko xD
Ja pierniczę jak to capi xD Pachnie starą babcią, nad którą już powoli wieko się zamyka.
Chyba trollujecie jeśli uważacie, że Encre Noire dobrze pachnie. W sumie ten sam case co z tym słynnym YSL Kourosem, który capi żulem.
#perfumy
źródło: o.1834
Pobierzźródło: pscc
Pobierz@trevoz: plusik za język faktów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Encre Noire nie jest jakieś ekstremalne, po prostu nie pasuje do młodej osoby, sam fakt że Makłowicz tego używa już coś mówi
Teraz, gdy mnie coś łapie, to odpuszczam wąchanie czegokolwiek, bo nie wiadomo jak to się skończy dla mnie i dla moich flakonów;)
Na sama gore zebym mogl sobie topup zrobic kiedy tylko mam na to ochote:P
@Gieremek: akurat badałem se ostatnio i testosteron mam bardzo dobry :p
@trevoz yep i wlasnie dlatego jest sprzedawany od 40 lat
Protip - lepiej pachną jak jest minusowa temperatura, a w pomieszczeniu to jest dramat, capisz jakbys wyszedl z krypty w drewnianym kosciele