Aktywne Wpisy

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
KjatanSveisson +30
#perfumy
Mija dziś dokładnie 6 lat od kad zacząłem się poważnie interesować perfumami. W liczbach to będą 802 przewąchane zapachy, 2290 globali, miliony flakonów i drugie tyle dekanatów. Na naszym tagu od praktycznie samego początku, sumiennie spisuje kronikę. Czasem się zastanawiam jaki miałbym samochód gdybym jednak nie wydawał na moją kolekcję, a potem myślę że jednak lubię te hobby mimo tak wielu wkurzających aspektów w postaci projekcji wody z kranu
Mija dziś dokładnie 6 lat od kad zacząłem się poważnie interesować perfumami. W liczbach to będą 802 przewąchane zapachy, 2290 globali, miliony flakonów i drugie tyle dekanatów. Na naszym tagu od praktycznie samego początku, sumiennie spisuje kronikę. Czasem się zastanawiam jaki miałbym samochód gdybym jednak nie wydawał na moją kolekcję, a potem myślę że jednak lubię te hobby mimo tak wielu wkurzających aspektów w postaci projekcji wody z kranu
źródło: 1000002016
Pobierz

Nigdy nie robilem w elektryce ale to jest dziecinnie proste łączyć po 3 kabelki XDD
Darmowe pieniądze haha
#elektryka #pracbaza #praca
źródło: temp_file48603589523605980
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°) #pdk
Komentarz usunięty przez autora
przewód obustronnie zwarty w celu zwiększenia bezpieczeństwa podczas wykonywanych prac związanych z uszkodzeniem lub modernizacja danego odcinka przewodu.
Lepiej jak by był obustronnie uziemiony ale zwarty też może być ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000040072
Pobierz