Wpis z mikrobloga

@SuicideLeopard: Nawet bym ci to zademonstrował, bo mam jakieś luźne vago. Jednak nie posiadam żadnego przewodu, który mógłbym zniszczyć.

Na szczęście w Gimnazjum uczyli mnie obsługi Painta i mogę ci to zobrazować tym pięknym rysunkiem

Mogę jeszcze dodać ze potem podłączył to do prądu żeby sprawdzić czy działa no efekt był taki ze przestało działać wszystko
Twiix - @SuicideLeopard: Nawet bym ci to zademonstrował, bo mam jakieś luźne vago. Je...

źródło: Kabelki

Pobierz
  • Odpowiedz
@ajduitnau: Złączki Wago to bardzo fajna sprawa ogolnie. Jednak w jednym wago łaczymy tylko kabelki jednego koloru, czyli ialbo faze, albo neutral, albo ziemie. z racji tego ze one tam maja taka blaszke łacząca kila tych przewodów razem. Ogolnie zajebista sprawa, bo nie zajmuje dużo miejsca w puszce i jest banalne w obsłudze. Czasami w puszkach musisz połaczyc wiele przewodów razem i wtedy wchodzi wago, bo kostki to troche zycie
  • Odpowiedz
@SmokStarodawny: piękna robota. Znajomy ostatnio naprawiał sterownik do bramy, chatgpt doradził w ramach testu podłączenie 230VAC pod siłowniki które jak się okazało były na 24VDC. No ale po fakcie przyznał się do błędu .,,
  • Odpowiedz
  • 2
@zolax tak to jest jak się nie czyta opisu do sterownika, który pewnie był odpowiednio opisany, chyba jeszcze się nie spotkałem z takimi nie opisanymi
Ale cóż, człowiek się uczy na błędach, a przeważnie niestety na swoich a nie na cudzych ¯_(ツ)_/¯

• Odpowiedz