Aktywne Wpisy
JaX92 +86
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

drte111 +44

Nigdy nie robilem w elektryce ale to jest dziecinnie proste łączyć po 3 kabelki XDD
Darmowe pieniądze haha
#elektryka #pracbaza #praca
źródło: temp_file48603589523605980
PobierzNa szczęście w Gimnazjum uczyli mnie obsługi Painta i mogę ci to zobrazować tym pięknym rysunkiem
Mogę jeszcze dodać ze potem podłączył to do prądu żeby sprawdzić czy działa no efekt był taki ze przestało działać wszystko
źródło: Kabelki
PobierzAle cóż, człowiek się uczy na błędach, a przeważnie niestety na swoich a nie na cudzych ¯_(ツ)_/¯
źródło: temp_file2781848433227696888
PobierzDobre ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.youtube.com/watch?v=avbV8vFxQxo
Samo życie co tu dużo mówić ( ͡° ͜ʖ ͡°) #pdk