Wpis z mikrobloga

Witam wszystkich
Bo znowu ktoś problem

Powtarzam kolejny raz
Pieniądze ze zbiórki przeznaczam na dojazdy do kliniki w Poznaniu...
Mieszkam w woj świętokrzyskim do Poznania mam prawie 500 km
Ostatnio tak się zdarzyło że musiałem przyjechać Taxi ze szpitala..
Środki również przeznaczam na rehabilitację, kiedy muszę czekać na NFZ wtedy wykupuję parę ćwiczeń prywatnie..
Zakupiłem lej protezowy po operacji dołu podkolanowego czyli plastyki kikuta
A następnie zrobiłem protezę modularna

Cały czas się leczę więc wydatki są cały czas..
https://zrzutka.pl/z/tomaszleczenie
tommmekk - Witam wszystkich 
Bo znowu ktoś problem 

Powtarzam kolejny raz 
Pieniądze...

źródło: temp_file5750166252730284693

Pobierz
  • 125
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nowszyja: o pan inteligent sie pojawił, i co pol debilu? Idizemy na ten test czy p---a jestes tak jak juz to stwierdziliśmy? Czy tylko potrafisz rzucać ładne słówka jak to komus barkuje intelektu? Myślisz ze nauczyłeś sie pare ladnych słówek i przykryjesz swoj debilizm? Takich jak ty jest mnóstwo, pseudo wykształceni bo znaja trudne słowa, wrzucają je w rozmowie zeby upokorzyć rozmówców a tak serio maja g---o w glowie. Ja
  • Odpowiedz
  • 1
@Stan_Przedzawalowy bardzo dziękuję
Tak jak pisałem...
Zbiórki zawsze przeznaczam na leczenie rehabilitację, oprotezowanie i przede wszystkim na dojazdy do kliniki w Poznaniu im Wiktoria Degi...
Pozdrawiam serdecznie
  • Odpowiedz
Idizemy na ten test czy p---a jestes tak jak juz to stwierdziliśmy?

@Twiix: Oczywiście, że idziemy. Zaraz po tym jak nauczysz się pisać poprawnie po polsku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Zbiórki zawsze przeznaczam na leczenie rehabilitację, oprotezowanie i przede wszystkim na dojazdy do kliniki w Poznaniu im Wiktoria Degi...

@tommmekk: to może przedstawisz faktury na te zbiórki, które usunąłeś?
  • Odpowiedz
@KocieUszko: @orgin246 @Stan_Przedzawalowy taki transparentny wasz Tomuś, że po tym jak ludzie zaczeli zadawać pytania, to pośpiesznie pousuwał stare znaleziska (zostało 6 z 23), żebyście nie widzieli na co zbierał. I jeszcze bezczelnie kłamie, że pierwsze znalezisko założył w 2023, gdzie każdy kto tutaj dłużej siedzi wie kiedy zaczęły się jego żebry. Zresztą wystarczy sprawdzić w web archive. Pousuwał też wpisy oraz zbiórki. Ale wiadomo, na infantylnych naiwniakach
  • Odpowiedz
@Stan_Przedzawalowy: wszystko będzie w swoim czasie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Byli już tutaj tacy, co podobnie urobili infantylnych wykopków (strażak Robert, kobieta zbierająca na raka którego nie było itd) i też początkowe zwrócenie uwagi na manipulacje, spotykało się z agresją mało inteligentnych wykopków. A potem wszyscy pisali, że oni wiedzieli od początku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@nowszyja: Ty jesteś klasycznym przykładem internetowego śmiecia, który myśli, że jak rzuci parę wyzwisk i przyklei do tego ( ͡° ͜ʖ ͡° ), to nagle stanie się kimś. Ale prawda jest taka, że jesteś zerem – i to takim, które bez neta przestaje istnieć.

Cała twoja „mądrość” to kopiuj-wklej: „jesteś głupi, infantylny naiwniak”. Tylko to potrafisz, bo jak przychodzi do faktów, dowodów albo odwagi na żywo –
  • Odpowiedz
@Twiix daj spokój, nie karm tego łba, on ma swój świat i nie dotrzesz do takiego. Cały wykop powie mu, że jest debilem, a on i tak nie zrozumie. Gość wydaje się być opóźniony i boli go, że jemu nikt grosza by nie wpłacił. Odpuść.
  • Odpowiedz