Wpis z mikrobloga

Witam wszystkich
Bo znowu ktoś problem

Powtarzam kolejny raz
Pieniądze ze zbiórki przeznaczam na dojazdy do kliniki w Poznaniu...
Mieszkam w woj świętokrzyskim do Poznania mam prawie 500 km
Ostatnio tak się zdarzyło że musiałem przyjechać Taxi ze szpitala..
Środki również przeznaczam na rehabilitację, kiedy muszę czekać na NFZ wtedy wykupuję parę ćwiczeń prywatnie..
Zakupiłem lej protezowy po operacji dołu podkolanowego czyli plastyki kikuta
A następnie zrobiłem protezę modularna

Cały czas się leczę więc wydatki są cały czas..
https://zrzutka.pl/z/tomaszleczenie
tommmekk - Witam wszystkich 
Bo znowu ktoś problem 

Powtarzam kolejny raz 
Pieniądze...

źródło: temp_file5750166252730284693

Pobierz
  • 125
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tommmekk: Miras nie przejmuj sie. Nie wszyscy sa normalni. Niektorymi nie warto sie przejmowac.

Nie widzialem jeszcze zeby ktos jak Ty tak przejzyscie przedstawial sytuacje.

W sumie to caly czas Ci kibicuje i fajnie ze idzie do przodu.
Powodzenia i nie zwracaj uwagi na cos na co zwracac uwagi nie warto.
  • Odpowiedz
@tommmekk: Spoko ale nie musisz (ale milo mi :)). Rob po prostu swoje bo robisz to jasno i przejrzyscie. A taki sposob jest najlepszy zeby wyjsc na czlowieka. A zawsze znajda sie ludzie, ktorzy czlowiekowi pomoga.

CHyba glupio to zabrzmi ale zawsze milo czyta sie twoje wpisy :P
  • Odpowiedz
@tommmekk: jeśli pojazd nie musi być dostosowany do przewozu osób niepełnosprawnych, to zgłoś się na grupach typu blabla car czy nawet zagadaj z jakimś taksówkarzem z normalnej korporacji- zawsze to parę groszy taniej a transport do domu i tak będzie.
  • Odpowiedz
Ależ trzeba być przychlastem, aby czepiać się Mirasa i prowokować sytuacje, gdzie chłopina jeszcze się tłumaczy, Boże, rynce mi opadają.

Tomek, nie masz co się przejmować, olewaj głąbów, którzy czepiają się wszystkich o wszystko, bo nie mają żadnego innego celu w życiu. Każdy ogarnięty wie, że wszystko ze zbiórką jest git.

Wytrwalości i zdrowia! :)
  • Odpowiedz
  • 10
@revente witam
Dzisiaj byłem na terapii powieziowej stopy ( jak skoczę cykl masażu to oczywiście przedstawię fakturę) fizjoterapeuta powiedział, że stopa jest coraz lepsza, obrzęk zaszedł i jest bardziej elastyczna także do przodu..
W sumie tak jest bo już nie boli...
  • Odpowiedz
Nie widzialem jeszcze zeby ktos jak Ty tak przejzyscie przedstawial sytuacje.

@gorzki99: przejrzyście? Facet usuwa stare zbiórki, żeby nie było widać na co już zbierał. Usuwa też zbiórki które robił na innych portalach. Taki "transparentny".
  • Odpowiedz
@nowszyja: Boshe jaki jestes zalosny to glowa mala.
Konto od 4 miesiecy i wiesz wszystko.

Wcale dowodami nie sa zdjecia protez, rachunkow itp. Wcale dowodami nie sa zdjecia z pobytow w jakichstam szpitalach/osrodkach itp. No serio - zero dowodow. Koles cala kase przechlal i przecpal (moze jeszcze se na dziwki wydal co nie?)

Takich jak ty to powinno sie jak stare baby
  • Odpowiedz
@tommmekk: na wykopie jak nie idziesz z głównym nurtem akurat panującym, masz własne zdanie, nie udowodnisz czegoś do trzech pokoleń wstecz to z góry biorą za frajera, a fajny był portal kiedyś... Trzymaj się tam i udanego powrotu do zdrowia.
  • Odpowiedz
@tommmekk: o mi gdzieś umknęło i faktycznie elegancko udokumentowane, poszło i od mnie - naprawdę podziwiam i taki mental powinien mieć każdy, tak jak większość wspomina olej debili bo szkoda czasu
  • Odpowiedz
@gorzki99: @KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota @maszszluga @corsa900 @revente @Zly_On taki wasz Tomeczek uczciwy, że po tym jak wytknąłem mu, że usuwa zbiórki na zrzucie i innych portalach, to zaczął usuwać swoje wpisy i znaleziska z żebrami na wykopie, żeby śladów nie było xDDDDDD Przejrzyjcie jego profil. Zostało 6 z 25 dodanych xDDDDDDDDDD Ale wy jesteście naiwni.

@tommmekk czego się boisz, że pośpiesznie usuwasz znaleziska i wpisy? W
  • Odpowiedz
Wcale dowodami nie sa zdjecia z pobytow w jakichstam szpitalach/osrodkach itp.

@gorzki99: ten strażak co zbierał na córkę też miał zdjęcia i "dowody", a zakończył przygodę z wykopem banem za manipulacje i podszywanie się pod sąsiadkę, gdy chciał się w ten sposób wybielić. Skoro twój Tomuś taki uczciwy, to dlaczego pośpiesznie usuwa zbiórki i znaleziska?
  • Odpowiedz