Aktywne Wpisy

jestemtunew +1031
Rozpoczynamy sezon zimowy. #motoryzacja #wroclaw
źródło: temp_file515388918697229631
Pobierz
MirasPdk +93
źródło: 1000007791
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file515388918697229631
Pobierz
źródło: 1000007791
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Bo znowu ktoś problem
Powtarzam kolejny raz
Pieniądze ze zbiórki przeznaczam na dojazdy do kliniki w Poznaniu...
Mieszkam w woj świętokrzyskim do Poznania mam prawie 500 km
Ostatnio tak się zdarzyło że musiałem przyjechać Taxi ze szpitala..
Środki również przeznaczam na rehabilitację, kiedy muszę czekać na NFZ wtedy wykupuję parę ćwiczeń prywatnie..
Zakupiłem lej protezowy po operacji dołu podkolanowego czyli plastyki kikuta
A następnie zrobiłem protezę modularna
Cały czas się leczę więc wydatki są cały czas..
https://zrzutka.pl/z/tomaszleczenie
źródło: temp_file5750166252730284693
Pobierzźródło: temp_file3403772180424788131
PobierzNie widzialem jeszcze zeby ktos jak Ty tak przejzyscie przedstawial sytuacje.
W sumie to caly czas Ci kibicuje i fajnie ze idzie do przodu.
Powodzenia i nie zwracaj uwagi na cos na co zwracac uwagi nie warto.
CHyba glupio to zabrzmi ale zawsze milo czyta sie twoje wpisy :P
Tak mam w Poznaniu fajnego taksówkarza który jak trzeba to mnie odbiera z kliniki
Tomek, nie masz co się przejmować, olewaj głąbów, którzy czepiają się wszystkich o wszystko, bo nie mają żadnego innego celu w życiu. Każdy ogarnięty wie, że wszystko ze zbiórką jest git.
Wytrwalości i zdrowia! :)
Dzisiaj byłem na terapii powieziowej stopy ( jak skoczę cykl masażu to oczywiście przedstawię fakturę) fizjoterapeuta powiedział, że stopa jest coraz lepsza, obrzęk zaszedł i jest bardziej elastyczna także do przodu..
W sumie tak jest bo już nie boli...
@maszszluga: Chyba nie zawolales do konca tak jak chciales :D
@tommmekk: wlasnie. To ten KTOS ma problem. Wiem, ze latwo powiedziec, a ciezej zrobic, ale olewaj ich mireczku. Ci ktorzy maja z tym problem moga spadac na drzewo. Powodzenia w dalszej drodze do lepszego zdrowka!
@gorzki99: przejrzyście? Facet usuwa stare zbiórki, żeby nie było widać na co już zbierał. Usuwa też zbiórki które robił na innych portalach. Taki "transparentny".
Konto od 4 miesiecy i wiesz wszystko.
Wcale dowodami nie sa zdjecia protez, rachunkow itp. Wcale dowodami nie sa zdjecia z pobytow w jakichstam szpitalach/osrodkach itp. No serio - zero dowodow. Koles cala kase przechlal i przecpal (moze jeszcze se na dziwki wydal co nie?)
Takich jak ty to powinno sie jak stare baby
@tommmekk czego się boisz, że pośpiesznie usuwasz znaleziska i wpisy? W
@gorzki99: ten strażak co zbierał na córkę też miał zdjęcia i "dowody", a zakończył przygodę z wykopem banem za manipulacje i podszywanie się pod sąsiadkę, gdy chciał się w ten sposób wybielić. Skoro twój Tomuś taki uczciwy, to dlaczego pośpiesznie usuwa zbiórki i znaleziska?