Aktywne Wpisy

yahoomlody +96
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierz
Medokin99 +150
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz

Bo znowu ktoś problem
Powtarzam kolejny raz
Pieniądze ze zbiórki przeznaczam na dojazdy do kliniki w Poznaniu...
Mieszkam w woj świętokrzyskim do Poznania mam prawie 500 km
Ostatnio tak się zdarzyło że musiałem przyjechać Taxi ze szpitala..
Środki również przeznaczam na rehabilitację, kiedy muszę czekać na NFZ wtedy wykupuję parę ćwiczeń prywatnie..
Zakupiłem lej protezowy po operacji dołu podkolanowego czyli plastyki kikuta
A następnie zrobiłem protezę modularna
Cały czas się leczę więc wydatki są cały czas..
https://zrzutka.pl/z/tomaszleczenie
źródło: temp_file5750166252730284693
Pobierz@nowszyja: Po pierwsze nie "moj" bo go nie znam. A po drugie to sprawdzmy.
@tommmekk Pisalem ze takimi masz sie nie przejmowac i dalej to podtrzymuje. Ale jakies wyjasnienie co to za insynuacje?
Serio nie masz w życiu nic lepszego do roboty tylko przypier...niczać się do chłopa, który i tak ma pod górkę? Żałosne.
Komentarz usunięty przez moderatora
@gorzki99: przecież to łatwo sprawdzić. Wystarczy skorzystać web archive. On nawet usunął swój ostatni wpis, gdzie zebrał tysiące plusów, bo wytknąłem mu tam usuwanie zbiórek. Znaleziska usunął, bo linkowały do innego portalu na którym zbierał.
Twoje zdanie vs. jego zdanie. Widzisz gdzies problem? Mi sie nie chce sprawdzac.
Ty rzuciles oskarzenie (bez dowodow). I z tego co widze to nawet nie zawolales tego kogo oskarzasz. Naucz sie moze kultury wypowiedzi (to tak na przyszlosc).
Ja zapytalem wprost. Zobaczymy co z tego wyniknie.
Proszę sobie przejrzeć dokładnie mój profil tam są informacje z przed lat
@Arean9: ale dlaczego je usuwa? Dlaczego nie pokazuje uczciwie na co wcześniej zbierał i ile zebrał. Dlaczego pośpiesznie usuwa swoje znaleziska na wykopie z linkami do tych zbiórek? Przecież jest uczciwy i nie ma się czego bać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Usunął nawet wpis sprzed paru dni,
@tommmekk: przecież tam jest wyraźnie, że było 23 znaleziska, a zostało 6. Usunąłeś nawet ten wpis sprzed paru dni, gdzie zebrałeś tysiące wpisów, bo wytknąłem ci tam usuwanie zbiórek. https://wykop.pl/wpis/83019499/witam-serdecznie-moja-mala-radosc-chcialbym-sie-z-
Ale w internecie nic nie ginie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dlaczego usunąłeś tę zbiórkę? https://zrzutka.pl/b85pv8 Rozumiem, że masz
Koles zarzucil Ci "machlojki". Zrobil to bez zadnych dowodow. Nie podoba sie to dla mnie :DD
Tak jak nie sprawdzalem jego wersji tak nie bede sprawdzal Twojej. Jednakze na Twoja zamiesciles wiecej dowodow na wypoku niz on ma IQ. Tak z 2x wiecej
Wziąłeś taxi ze szpitala w Poznaniu do domu w świętokrzyskim? Serio żaden sąsiad za cene 50% taxi nie chciał cię podwieźć?
Jesteś ludzki kleszczem, nie warto nawet z Tobą dyskutować. Przy następnej okazji z przyjemnością wpłacę chłopu jeszcze więcej, choćby dla samej świadomości, że będziesz miał przez to ból dupska ;)
Won na czarną, kleszczu.
Komentarz usunięty przez moderatora
Czego ty o dennie chcesz
Jestem tutaj 5 lat większość mnie zna...
Pojawiłeś się i co...
Tak jak pisałem zbiórka jest przeznaczona min na dojazdy do kliniki czy rehabilitację prywatną..
Wcześniej zbiórki były na protezy i też dojazdy do szpitala
Miałem zamiar kupić rower trójkołowy ale nie dam rady jeszcze jeździć może kupię skuter elektryczny też że zbiórki
@tommmekk: to nie jest Twoje pierwsze znalezisko kłamczuchu. To jest z 2023, a zacząłeś zbierać na wykopie w 2019. Ładnie tak kłamać?