Powtarzam kolejny raz Pieniądze ze zbiórki przeznaczam na dojazdy do kliniki w Poznaniu... Mieszkam w woj świętokrzyskim do Poznania mam prawie 500 km Ostatnio tak się zdarzyło że musiałem przyjechać Taxi ze szpitala.. Środki również przeznaczam na rehabilitację, kiedy muszę czekać na NFZ wtedy wykupuję parę ćwiczeń prywatnie.. Zakupiłem lej protezowy po operacji dołu podkolanowego czyli plastyki kikuta A następnie zrobiłem protezę modularna
@Twiix: ale ja już przedstawiłem dowody, że Tomuś kłamie, usuwa znaleziska ze zbiórkami oraz same zbiórki, ale ty jesteś jak widzę za mało bystry, żeby to ogarnąć.
Ja proponuję test IQ, realne spotkanie, fakty – a ty?
@nowszyja: Przecież chłop zbiera na leczenie od lat. Pamiętam posty chyba z ponad roku temu jak na operacji był. A może to i nawet 2 lata temu było. Nie wiem o c--j ci chodzi typie. Rehabilitacja i inne rzeczy kosztują i pewnie jako iż jest rencistą część ma normalnie od Państwa, a część z zbiórek. No ale bordo straszna choroba, mam nadzieje, że ci się polepszy XD
@tommmekk: Bo tej jeszcze nie usunąłeś - https://zrzutka.pl/bjj4v4 możesz powiedzieć co miało na celu wpłacenie 11k kilkoma wpłatami na swoją własną zbiórkę?
@orgin246: jest tutaj od 2019 roku i od wtedy uskutecznia żebry, ale teraz przekonuje, a raczej kłamie, że pierwsze znalezisko dodał w 2023. W ostatnim tygodni, gdy ludzie zaczęli zadawać pytania pousuwał większość znalezisk, co łatwo sprawdzić, a nawet ostatni wpis w tysiącami plusów, bo ludzie napisali parę niewygodnych faktów ( ͡°͜ʖ͡°) No i przede wszystkim usuwa poprzednie zbiórki na zrzucie i innych portalach,
@nowszyja: Możesz pluć w klawiaturę ile chcesz, ale każdy widzi, że gdy trzeba wyjść poza ekran, to nagle gasisz światło i chowasz się w szafie. Internetowy gladiator, a w realu chłopczyk, który nawet testu IQ się boi. Różnica między nami jest taka, że ja potrafię stanąć twarzą w twarz, a ty istniejesz tylko w komentarzach.
Bo znowu ktoś problem
Powtarzam kolejny raz
Pieniądze ze zbiórki przeznaczam na dojazdy do kliniki w Poznaniu...
Mieszkam w woj świętokrzyskim do Poznania mam prawie 500 km
Ostatnio tak się zdarzyło że musiałem przyjechać Taxi ze szpitala..
Środki również przeznaczam na rehabilitację, kiedy muszę czekać na NFZ wtedy wykupuję parę ćwiczeń prywatnie..
Zakupiłem lej protezowy po operacji dołu podkolanowego czyli plastyki kikuta
A następnie zrobiłem protezę modularna
Cały czas się leczę więc wydatki są cały czas..
https://zrzutka.pl/z/tomaszleczenie
źródło: temp_file5750166252730284693
PobierzDobra, jutro w siedzibie wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora