Aktywne Wpisy

say-my-name +13
Nie rozumiem po co ładne dziewczyny wgl pchają się do takiego programu jak #rolnikszukazony
Weroniczka jest świetną laską, więc na brak zainteresowania raczej nie może narzekać, a tu zgłasza się do programu bo jej się niby łysy spodobał. No chyba że się na te hektary połasiła albo atencje..
Weroniczka jest świetną laską, więc na brak zainteresowania raczej nie może narzekać, a tu zgłasza się do programu bo jej się niby łysy spodobał. No chyba że się na te hektary połasiła albo atencje..
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-11-23_231720_www.facebook.com
Pobierz
p0melo +18
#programowanie #pracait #praca #korposwiat #nieruchomosci #programista15k #it #pracbaza #zwiazki
Jak to było możliwe, że Janusze w latach 90 budowali dwupiętrowe chałupy i każdy Janusz taką budował własnymi rękami w wieku 30 lat, a teraz pisdy w rurkach kupują klitkę 30 metrów kwadratowych na kredyt na 30 lat?
Kiedyś nie było pracy w IT, więc 90% chłopów
Jak to było możliwe, że Janusze w latach 90 budowali dwupiętrowe chałupy i każdy Janusz taką budował własnymi rękami w wieku 30 lat, a teraz pisdy w rurkach kupują klitkę 30 metrów kwadratowych na kredyt na 30 lat?
Kiedyś nie było pracy w IT, więc 90% chłopów
źródło: dom-typu-kostka-750x491
Pobierz

Jest to bardzo naturalne i zdawałem sobie sprawę, że tak jest ułożony świat. Dotknęło mnie to dopiero teraz, gdy zmarł mój kolega z pracy, a ja sam zostałem ojcem... Mianowicie #airshow w radomiu, rozbija się pilot f16- imho wszyscy znali stawkę za błąd czy awarię podczas lotu. Z zawodu i z pasji ryzykował życiem i niestety zapłacił za to. Szkoda rodziny, ale żona wiedziała czym to wszystko grozi. Sprawa też bardzo medialna, różne grupy, związki, hobbyści militarni, modelarze na facebooku, instagramie promują zrzutkę na synów Slaba, uzbierano ponad 2,5 mln zł. Tydzień później umiera mój kolega z pracy, 26 lat- nawrót raka. Miał już wracać do pracy po ponad rocznej walce, było dobrze ale coś sie stało, coś poszło nie tak i zmarł, po cichu, nikomu nieznany. Osierocił dwuletnią córkę. W pracy została założona zbiórka https://zrzutka.pl/8tp22y , daje link, ale wątpię że ktoś bedzie chciał pomóc anonimom. W każdym razie taki kontrast. Z jednej strony gość z zawodu ryzykuje życiem i przy tym ginie- 2,5 mln dla dzieci. Umiera nikt- 12k zebrane wśród współpracowników, żona bedzie mieć akurat na pogrzeb :( i może na pare rat kredytu ( ͡° ʖ̯ ͡°) takie #feels mnie naszły więc się dzielę
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
W tym przypadku niesprawiedliwość wynikła z wpłat pod wpływem emocji spowodowanych niezwykle efektowną śmiercią, której moment został uchwycony wieloma kamerami.. Gdyby pilot zmarł w wypadku w drodze do pracy to wątpię, że byśmy o nim usłyszeli. Tymczasem Polska pogłębia nierówność dając m. in. pośmiertny awans.