Aktywne Wpisy

Moseva +86
Podkochiwaliście się kiedyś w kimś przez dłuższy czas i nigdy mu o tym nie powiedzieliście ani nie daliście żadnego znaka? Przyznajcie się kto miał zryty łeb w szkole

Lolenson1888 +24
Mirki, co się dzieje w tej części Polski zaznaczonej na mapie tym kształtem? Można jeszcze ewentualnie podciągnąć dalej na wschód Kaszuby i kilka kolejnych lokalizacji na południe w kierunku Wrocławia.
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
źródło: temp_file7400560210390700764
Pobierz

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzByłem największym wrogiem usuwania Jacków z telefonów wśród moich znajomych. Po prostu moje ja nie mogło wyrazić na to zgody. Mniej więcej od tego samego czasu już nigdy więcej nie użyłem tego złącza (mimo że ówcześnie jeszcze przez długi czas miałem go w telefonie). Jestem pod wrażeniem jak bardzo można usunąć gniazdo, które wydawało
Przecież to Apple skopiowało od Chińczyków xD
I choć telefon wspiera DAC po USB-C to jednak Jack jest praktyczniejszy w samochodzie, bo zostaje mi wolne złącze do ładowania
BT w obu samochodach brak, a FM ma gorsza jakość niż jack (i jeszcze gorszą niż CD)
Anyway kabel Jack kosztuje 3 zł, moduł z 200
Ja używam słuchawek na kablu. Lepszy dźwięk jest. Ale teraz wszystko musi być wireless i nowocześni ludzie nie używają takich prehistorycznych wynalazków.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przepraszam już nigdy nie będę używał słuchawek na kablu tylko bluetooth.
I masz Bluetooth w aucie. Wymaga tylko jack i USB. Jakość dźwięku jest bardzo dobra