Aktywne Wpisy

josedra52 +316

wilk-na-mikrofonie +222
Dzień dobry Pańswu.
Szanowne państwo, kochani moi.
JEST!!!!111
Udało mi się postawić serwer świąteczny na ten rok. Tak jak pisałem wcześniej serwer d--y nie urywa bo pierwszy raz w życiu stawiałem serwer do cs-a i ma trochę bugów, ale jest. Z góry chciałem podziękować użytkownikowi @kreeker za pomoc oraz @PePeZBA, któremu ukradłem roundsoundy i
Szanowne państwo, kochani moi.
JEST!!!!111
Udało mi się postawić serwer świąteczny na ten rok. Tak jak pisałem wcześniej serwer d--y nie urywa bo pierwszy raz w życiu stawiałem serwer do cs-a i ma trochę bugów, ale jest. Z góry chciałem podziękować użytkownikowi @kreeker za pomoc oraz @PePeZBA, któremu ukradłem roundsoundy i
źródło: bencownia
Pobierz

To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się dzieje, jak tam się żyje? xD
#polska #pytanie #lubuskie #zachodniopomorskie
źródło: temp_file7400560210390700764
PobierzA lubuskie poza Zieloną Górą i Gorzowem Wielkopolskim to w większości lasy.
@BornToDie69 dokładnie mam podobne wrażenie, chociaż jak patrzy się na mapę przestępstw z podziałem na powiaty licząc na każde 1000 mieszkańców to wygląda to nie jest tak kolorowo w skali kraju. Ale tak sobie myślę, to są przestępstwa zgłaszane. Wiadomo jak to na wschodzie, a po co ja będę na policję dzwonił. Tam obstawiam, że nie opłaca się po policję dzwonić, bo
źródło: przestepstwa-stwierdzone-na-1k-mieszk-23
PobierzŻyje się spokojnie. Czasem, ktoś zniknie bez śladu i szukają go bez powodzenia. Czasem ktoś walnie samobója. Ogólnie spokojne miasto.
Grodzisk Wielkopolski - p--o grodziskie. Typ tego piwa jest znany na całym świecie i jest w czołówkach rankingów. Co roku jest robione piwobranie i zjeżdżają się ludzie z browarów z całego świata. W tym roku bardzo dużo gości z meksyku, usa i japonii było.
@markhausen To źle myślisz.
Ziemie Odzyskane są o tyle problematyczne, że nie było tam za wiele tradycyjnej polskiej własności, a została niczyja ziemia po Niemcach. Więc komuna masowo tworzyła
W każde miejsce do którego potrzebuje się dostać dojadę samochodem w 10
źródło: image
PobierzTymczasem z górnictwem w najbardziej uprzemysłowionym regionie kraju, gdzie alternatywnych pracodawców było i jest mnóstwo 35 lat później nadal utrzymujemy