Wpis z mikrobloga

Podkochiwaliście się kiedyś w kimś przez dłuższy czas i nigdy mu o tym nie powiedzieliście ani nie daliście żadnego znaka? Przyznajcie się kto miał zryty łeb w szkole
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Moseva: to raczej normalne i każdy tak miał, łeb mi zryło jak jedna dziewczyna mi dała znać że się we mnie podkochiwała kiedy uważałem się już wtedy za kompletnie nieinteresującego, szczególnie że to była moja przyjaciółka z którą utrzymywałem relację jak z ziomeczkiem przez 3 lata oczywiście po tym nasze kontakty zostały zerwane bo jej odmówiłem...
  • Odpowiedz
@Moseva: ja i w sumie mialem okazję nawet to powiedzieć bo ta osoba zapytała kto mi sie podoba w klasie jak bylismy tylko we dwoje ale słusznie nie powiedziałem i skłamałem
  • Odpowiedz
@Moseva: Ale mi zrobiłeś flashbacka. W podstawówce byłem zakochany w koleżance z klasy, która wprost mówiła że jej się podobam. A moje z------e i tak kazało mi udawać że nic się nie dzieje.
  • Odpowiedz
Podkochiwaliście się kiedyś w kimś przez dłuższy czas i nigdy mu o tym nie powiedzieliście ani nie daliście żadnego znaka? Przyznajcie się kto miał zryty łeb w szkole

@Moseva: To się nazywa spierd0lenie, jeszcze żeby ta osoba była z tej samej kategorii w skali Ruchensteina...

Jesteś wśród swoich koleżanko, masz tu konto. ()
ExitMan - >Podkochiwaliście się kiedyś w kimś przez dłuższy czas i nigdy mu o tym nie...

źródło: 1000081086

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 6
@Moseva może i tak ale wówczas miałem tak niską samoocenę że nie dopuszczałem nawet myśli że można by coś poza strefą marzeń
  • Odpowiedz
@Moseva: Każdy zdrowszy chłopaczek podkochiwał się w jakiejś koleżance w jakimś momencie szkoły czy gimbazy.

Ja się podkochiwałem w dwóch + sam dałem cztery kosze. Zabawa w związki i tak mnie nie interesowała, gdy ma się 12-14 lat.
  • Odpowiedz