Aktywne Wpisy

mleko3-2procent +466
Co ten #stanowski odwalil? Czyzby nasz narodowy bohater z bialorusi mial na niego kompromaty? Ciekawe kto jeszcze je ma XD
#ciekawostki #bialorus #dziennikarstwo #polska #pis
#ciekawostki #bialorus #dziennikarstwo #polska #pis
źródło: 1000010880
Pobierz
Itslilianka +399
Idę sobie do Lidla a huop prowadzi dwie sztuki metrowych Cane Corso bez smyczy luzem xD jak mnie mijały to mnie obwachaly a ja jako że łeb w telefonie miałem to zauważyłem dopiero jak się zbliżyły i mało zawału nie dostałem xD co do ludzie mają k---a w łbach #psiarze
źródło: temp_file3685554025533124691
Pobierz

Co jest bardziej obciachowe?
nawet bez mozgu tez mozna funkcjonowac jak widac ;) to co tam auto... ;)
Próbujesz przekonać mnie czy siebie?;)
Nie no wiadomo ludziom imponuje tylko bieda i finansowa i umysłowa. Inteligencją też się lepiej nie chwalić ;)
No bez jaj, 6k miesięcznie dochodu pasywnego robi z Ciebei "bogatego"? xDD
To są pieniądze które tak naprawdę starcza Ci na życie na średnim poziomie w dużym mieście. Dosłownie xD A Ty piszesz o byciu bogatym xd
Możliwość wyluzowania kiedy jesteś w korpo i wjeżdża kryzys na pełnej. Możliwość pełnej wyjebki, i możliwość wyboru czy nadal ciśniesz z karierą, czy wciskasz pauzę na rok i neet, czy może z korpo które wyciska z Ciebie ostatnie soki idziesz do budżetówki i masz na wszystko wywalone.
To bogactwo to
No tak, ale chodzi o to, że 5k jak ododatkowy pasywny dochód to jest nic tak naprawdę. Leasing nieco lepszego samochodu sobie za to weźmiesz i jakieś lepsze wyjścia na miasto. I to tyle